çok güzel kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle (jantlar aynı bu arada çaktırma:D)
güzel araç,kazasız belasız cezasız
çok güzel kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle (jantlar aynı bu arada çaktırma:D)
farlar da benimkiyle aynı
araba iyi güzelde sitedeki ae101lerin çoğunda aynı ön arka far artık gözüme hoş görülmemeye başladı.hele kırmızılar neredeyse aynı hepsi
araba iyi güzelde sitedeki ae101lerin çoğunda aynı ön arka far artık gözüme hoş görülmemeye başladı.hele kırmızılar neredeyse aynı hepsi
+1 ben farklı olmak için yırtınmaya başladım zaten
Araban güzelmiş bu arda ilk defa borbetli ae101 gördüm. Bende çelik jant alacakken çok düşünmüştüm borbetmi alsam diye ama sürter mürter diye vazgeçtim bide efsaneye gidermi gitmezmi bir türlü karar verememiştim. Fakat senin efsanede borbeti gördkten sonra iyiki almamışım dedim

Şaka şaka güle güle kullanman dileğiyle kardeşim..
ümit kardeşim borbet deme yaa bunlar borbetten biraz fazla tft markası bu jantın:D
kadirim bilmiyordum kusurabakma öğrenmiş oldum da borbet ile bunun arasındaki fark nedir?
bunlar biraz daha kaliteli ama 2side ofsetli jant yani bnm bildiğim bide artık piyasada orjinal borbet yok hepsi çakma artık
tft borbetten daha mı kaliteli
çinlerden daha kaliteli diorum piyasada orjinali kalmadığı için kardeşim ondan diorum yani..
çinlerden daha kaliteli diorum piyasada orjinali kalmadığı için kardeşim ondan diorum yani..
o zaman öyle diyeceksin

borbet dediğin zaman kimsenin aklına replika borbet gelmez doğal olarak

üstelik piyasada orjinali niye kalmasın

orjinalleri öğütüp replika olarak yeniden yapmadılar ya
var tabi orjinalide ama fiyat açısından kullanan yok hangi jantçıya gitsem %90 replika satıyo unuttuk orjinal borbetleri:D
kazasız belasız güzel araç
var tabi orjinalide ama fiyat açısından kullanan yok hangi jantçıya gitsem %90 replika satıyo unuttuk orjinal borbetleri:D
e orjinali 1000-1500e alıp 2000-2500e satmak istiyorlar, çakmalar 500 lira, getirtmesi falan en çok 700e gelse adama hop 1000, 1250, 1500 gibi rakamlara rahat satıyorlar

ondan çok var