Gönderen Konu: el freni halatı ve 60000 km bakımı lütfen cvb larsanız memnun olurum !!!  (Okunma sayısı 3878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
 !!! değerli arkadaşlar 2005 model toyota corolla sol sedan aracımın geçenlerde  el frenini çekmeme rağmen farkında olmadan geri geri gittiğimin farkına vardım acaba el freni halatını değiştirmelimiyim ? ayrıca aracımın 60000 km bakımını yaptırmak istediğimde tüm aksamı elektrik,yürüyen ,motor vs vs hepsi servis tarafından yapılıyormu ve tahminen ücreti ne kadar olabilir

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
 Mehmet Bey,
 Toyota marka araçlar kolay kolay el fren halatını bozmaz. Ancak el fren ayarı gevşemiş olabilir. İyi bir ayar yapılırsa sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum.
 Servislerde her bakımda yaklaşık 35-40 nokta kontrolü yapılır. 60.000 Km. bakımında da bahsettiğiniz noktalar kontrol ediliyor. Fiyat olarak yaklaşık 300 TL tutar ekstra bir masraf çıkmazsa...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
teşekkür ederim ergün bey cvblarınız için ayrıca ben araç için servisin ısrarla tavsiye ettiği thurtlewax isimli koruyucu aldım sizce kalitelimidir henüz uygulamadım oldukça faydası varmış boya için ben kendim pamukla uygulayabilirmiyim ...!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
ne koruması aldınız mehmet bey? boya koruma mı? eğer öyleyse izmirde kipa bol, bir kipaya gidin, araç malzemeleri bölümünde "3lü cila pad" tarzında bir ürün var, bir beyaz, bir sarı bir desiyah 3 tane süngerimsi pad var, bir de onları tutmaya yarayan "zımbırtı" o set yardımıyla çok rahat uygulama yapabilir siniz..beyaz ile ilk kat yuvarlaklar çizerek cilayı kaportaya yedirip sonra siyah ile parlatırsanız sonuç süper olur :) daha da süper olması için yine kipada mikrofiber bezler var, havlu gibi, cilayı iyice yedirdikten sonra tam parlatmak için bunları kullanıyorum ben muhteşem parlıyor, cilanın kalıntılarını da alıyor ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli