işte evimde bulunan legolar ve majorette serisi arabalarım göz nuru bunlar abiler
abi eklesene artık resimleri ya
ATİ kaç zamanda toparladın sen bunları böyle? Ben sadece 5'te kaldım.Fırsat bulupta bir türlü gidemiyorum Karum'daki mağazaya...
eline saglık abicim ya bitanesin ya.52 tane öle küçük aracım var
abicim o iki tane itfaye ve yarış tırını internetten aldım öbür majorette ve matcbox larda malatya adana konya yani nereye gidersem aldım çok hoşuma gidiyor büyükleri sevmiyorum böleleri çok hoşuma gidiyor
1:18 çok güzel olmasına rağmen benimde tercihim 1:24 olanlar.Fotolarını bulursam eklerim buraya.İznin olursa tabi...
ne demek abicim ya ekle hemannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aticim bi yıkattıraydın arabaları yav yokmu yıkmacı oralarda
ya bu hafta çok hastayım silemedim bile
aaa azmış bunlar
Herkeste senin gibi garaj yok

Şimdilik az çoğalır zamanla, daha önce görmüştük başka bi konudada vardı fotolar
bunlar mı len? hatırlamıyorum ya annem kızıyor nişanlım kızıyor alma diye ama tik var bende illa alıyorum antepten 18 tane aldım majorette indirime girmişti bi markette dayanamadım
aaa azmış bunlar
Ya ne sandın.Dedim ya 5 adet var şuanda...VW serviste hemen hemen her modelden var.Ama değişik bir şey olsun istiyorum.Crafter'ın Almanya'dan sipariş ile geliyormuş.Hem küçük (1:46) hemde çok pahalı (80€)...Belki kırmızı Golf V alabilrimde.Belli olmaz.
, daha önce görmüştük başka bi konudada vardı fotolar
Sevgili kardeşim rahatsızmı oldun....Konuyu bulamadığımdan ekledim
ya bende bmw ye baktım acayipti ya lambaları yanan bile var 120 avro yani.ben hatırlamıyorum ekledigimi ama olabilirde yani
Sevgili kardeşim rahatsızmı oldun....Konuyu bulamadığımdan ekledim
Erdinin açtığı konunun devamında olması gerek

Yaptığınız alıntı kadar kısa değil yalnız benim üstteki yorumum
kimse bizim arabalara bakmamış ya
Ben biraz daha bakayım o zaman...
(arkadaşlar ATİ yarın askere gidecek.Bakında gönlü olsun.Gözü arkada kalmasın

)
bunlar mı len? hatırlamıyorum ya annem kızıyor nişanlım kızıyor alma diye ama tik var bende illa alıyorum antepten 18 tane aldım majorette indirime girmişti bi markette dayanamadım
Atilla mağşallah garajın baya geniş

sen sakın anneni nişanlını takma kardeşim, hayat yaşamaya değer ve çok kısa, sen sevdiğin işi yap, ona bakarsan bende evliyim hala helikopter alıyorum kullanıyorum, bizimkilerde evlendin barklandın hala oyuncaklarla oynuyorsun diyorlar

bende ozaman bırakim oynamayı arkadaşlarla kahveye falan gideriz diyorum

ozaman yok yok oyna diyorlar