Gönderen Konu: On Konsol Kalorifer Sticker Problemi  (Okunma sayısı 2605 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
On Konsol Kalorifer Sticker Problemi
« : Şubat 12, 2007, 11:57:42 »
Arkadaşlar aracı ilk aldığımda meydana gelen bu sorun hala devam etmekte kalorifer konsolu tamamen değişti 3 sefer sticker değişit ama hala özellikle kışın aynı yerden sticker kavlama yapıyor servis yenisi ile değiştiriyor her seferde bıktım servis müdahele edersek sorun kalmaz ama arac garantili yapacağmız değiştirmek diyorlar cok can sıkıcı bi mevzu ne yapmam gerek garanti dolana kadar sticker veya kalorifer konsolunu değiştirmelimiyim
Keşke benim kalbimde arabamın motoru gibi sessiz çalışsaydı

Toyota Club Türkiye

« : Şubat 12, 2007, 11:57:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2007, 14:17:22 »
Murat Vezir Bey bu konuyu bende açacaktım sitede.açmanız çok isabetli olmuş. çünkü aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. aracı 2006 mayısta aldım ve 2 ay sonra sticker bıraktı  ilk başlarda aldırmadım ama sonra baya bir canımı sıktı ve servise götürdüm. direk değişecek dediler. iyi dedik ve değiştirdik. aralık 15 te değiştirdim 1 ay olmadan tekrar aynı problemle karşı karşıya kaldım ve servisle görüştüm biraz daha bıraksın öle değiştirelim dediler.
merak ediyordum tüm corollalar böylemi diye demekki bu dert genelde olan bir dert.

bakalım artık nasıl bir çözüm bulacağız. birde sadece yapışkanlı kısım değişmiyormuş. komple o parça değişiyormuş.
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2007, 17:56:58 »
Alıntı yapılan: Abdurrahman ARSLAN
Murat Vezir Bey bu konuyu bende açacaktım sitede.açmanız çok isabetli olmuş. çünkü aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. aracı 2006 mayısta aldım ve 2 ay sonra sticker bıraktı  ilk başlarda aldırmadım ama sonra baya bir canımı sıktı ve servise götürdüm. direk değişecek dediler. iyi dedik ve değiştirdik. aralık 15 te değiştirdim 1 ay olmadan tekrar aynı problemle karşı karşıya kaldım ve servisle görüştüm biraz daha bıraksın öle değiştirelim dediler.
merak ediyordum tüm corollalar böylemi diye demekki bu dert genelde olan bir dert.

bakalım artık nasıl bir çözüm bulacağız. birde sadece yapışkanlı kısım değişmiyormuş. komple o parça değişiyormuş.
[/quote]
Bende bir sefer komple konsol ve iki sefer sticker değişti anlayamıyorum eğer sıkıntı devam ederse tüketici mahkemesine bile gideceğim araba yağ değişiminden çok sticker değiştirirmi yaaa inanın arkadaşlar çok sinir bozucu umarım sizin başınıza gelmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2007, 23:50:48 »
cahilliğimize verin
sticker ne?
corolla d-4d(eski kasa)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 12, 2007, 23:59:44 »
Bendede aynı sorun var ama benimki garantiye girmez o bir alt göze cd çalar sokuşturdum
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Şubat 13, 2007, 00:22:59 »
sticker nedir ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Şubat 13, 2007, 08:19:52 »
Kalorifer Konsolunde üstüne yazı ve şekillerin olduğu yapıştırma arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2007, 08:53:43 »
Alıntı yapılan: Murat Vezir
Bende bir sefer komple konsol ve iki sefer sticker değişti anlayamıyorum eğer sıkıntı devam ederse tüketici mahkemesine bile gideceğim araba yağ değişiminden çok sticker değiştirirmi yaaa inanın arkadaşlar çok sinir bozucu umarım sizin başınıza gelmez
[/quote]

şu anda garanti var problem yok gibi görünüyor yarın garanti bitince ürün hatırladığım kadarıyla 130 ytl + kdv idi.
benim aklıma şu dahi geldi  bir arızayı iki defa yaparsa üçüncüde araç değişir diyor (gerçi bu bir sticker için abartı bir durum ama) düşünmedimde değil böle bir başvuru yapsam diye.
yalnız bu durumu toyota müşteri hizmetleri ile görüşmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir cevap verecekler.
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Şubat 14, 2007, 14:48:08 »
Bende de 2004 corolla HB sol var hiç sorun yaşamadım o bölgede, bahsettiğiniz kısım terra larda farklı sorun yaşadığınız araçların modeli nedir acaba? Benimde garantimin dolmasına az bir zaman kaldı aracımın içi paslanıyor bırakın böle sorunları, koltuk kenar kısımlardaki metaller PAS!! koltuk ayarlama kısmındaki plastik düşüp duruyor orası da pas ve koltuklarım çatlak çatlak oldu. Bu bölgelerde sorun yaşayan arkadaşlardan cvp bekliorm.Toyota müşteri ilişkilerine mail attım aradılar neyse İstanbuldan gezici ekip gelcek sizi davet edicez dediler incelenecek aracınız dendi fakat 1ay olcak hala ses yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Şubat 14, 2007, 18:49:05 »
Benimde sticker çok az kalktı. Biraz daha büyüsün değiştiricem...
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Şubat 23, 2007, 10:10:54 »
Aynı problem benim arabada da var. Buna ilaveten sticker altındaki ışıklandırmanın sol bölümündeki aydınlatmada arızalandı, sağ tarafta bazden yanıyor bazen yanmıyor, yanmadığında bir iki yumaşak darbe ile yanmaya başlıyor. Bu kadar göz önünde bulunan bölgeye neden bu kadar kötü malzeme kullanılır anlamak mümkün değil.
2006 Corolla Sedan Terra 1.4 D-4D
15" CMS Scimitar