0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat Vezir Bey bu konuyu bende açacaktım sitede.açmanız çok isabetli olmuş. çünkü aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. aracı 2006 mayısta aldım ve 2 ay sonra sticker bıraktı ilk başlarda aldırmadım ama sonra baya bir canımı sıktı ve servise götürdüm. direk değişecek dediler. iyi dedik ve değiştirdik. aralık 15 te değiştirdim 1 ay olmadan tekrar aynı problemle karşı karşıya kaldım ve servisle görüştüm biraz daha bıraksın öle değiştirelim dediler. merak ediyordum tüm corollalar böylemi diye demekki bu dert genelde olan bir dert.bakalım artık nasıl bir çözüm bulacağız. birde sadece yapışkanlı kısım değişmiyormuş. komple o parça değişiyormuş.[/quote]Bende bir sefer komple konsol ve iki sefer sticker değişti anlayamıyorum eğer sıkıntı devam ederse tüketici mahkemesine bile gideceğim araba yağ değişiminden çok sticker değiştirirmi yaaa inanın arkadaşlar çok sinir bozucu umarım sizin başınıza gelmez
Bende bir sefer komple konsol ve iki sefer sticker değişti anlayamıyorum eğer sıkıntı devam ederse tüketici mahkemesine bile gideceğim araba yağ değişiminden çok sticker değiştirirmi yaaa inanın arkadaşlar çok sinir bozucu umarım sizin başınıza gelmez[/quote]şu anda garanti var problem yok gibi görünüyor yarın garanti bitince ürün hatırladığım kadarıyla 130 ytl + kdv idi. benim aklıma şu dahi geldi bir arızayı iki defa yaparsa üçüncüde araç değişir diyor (gerçi bu bir sticker için abartı bir durum ama) düşünmedimde değil böle bir başvuru yapsam diye. yalnız bu durumu toyota müşteri hizmetleri ile görüşmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir cevap verecekler.