0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çooook güzel olmuş. bende düşünüyom gündüz led farlarından hatta avensiste çok güzel bi yer var oraya takıcam ön tamponda sis farının altında plastik bi yer var oraya şahane olucak, sanki fabrika orayı led far koysunlar diye yapmış .bide bişey merak ediyom bunların kırmızı olanı varmı acaba arkaya koymak için?
arkaya kırmızı olabilir belki ama, önde acayip bi görüntü olur
Çor çirkin olmuş.Çünkü ben kıskandım.Benim arabada olmadığından.Yakışıklı araba daha yakışıklı olmuş.
Güzel durmuş.Bir çok araçta artık bu tarz led uygulama görüyorum, ama hiç biri asla Audi'de olduğu kadar güzel durmuyor.Ledler daha büyük çapta olmalı bence.
çok güzel olmuş çok hoşuma gitti bende arabama yapmak istiyorum. ama biraz daha detaylı bilgi verirmisin mesela ledlerin marka veya watt bilgilerini, elektriği nerden aldığını ve ledi yapıştırdın mı yoksa başka bir yöntem mi kullandın. bide çıkarmak istediğinde o bölgede herhangi bir kalıntı bırakırmı. bu bilgileri verirsen bende gönül rahatlığıyla yapabilirim. Ayrıca benim araba beyaz
zaten bu led uygulamasının mimarı audi değilmi? herkes audideki ledlere özenerek ona benzetmeye çalışıyor aracını...