0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Crafter' yapacağım LED işlemi biraz tuzlu olacağından uygun zamanı bekliyorum...Almanya'dan şerit Led sis getirteceğim.AUDI'deki gibi kontağa bağlı yaptıracağım.Araba çalıştıkça yanacaklar.İç uygulamada farklı olacak.Türkay duyduğunda hoşuna gitti. Bu arad Türkay senin bagajında tatlı olmuş..
Şimdi daha iyi anladım Özcan abi. Farklıymış gerçektende
emeğine sağlık hoş ama benim hoşuma gitmiyor genel olarak led ler audi yle güzel
emeğine sağlık hoş ama benim hoşuma gitmiyor genel olarak led ler audi yle güzel hee şayet angel far düşünürseniz atakda alkışlarım ama emeğinize sağlık
Hoşuna gitmemesinin nedeni yukarıda belirttiğim gibi.Led'lerin yansıtıcıları yok ayrıca her bir lamba tek başına.AUDI'de her bir göz içinde 4'lü led+yanstıcı plakalar mevcut...
bu ara abidik gubidik her arabada görüyorum.ama seninkinde güzel durmuş,orjinal imsi
evet heleki canakkalede sahindede var Range roverda'da o yuzden ben bu led ısıne arabamda pek hos bakmıyordum ama senın arabanda gorunce gene led istegım canlandı ama senın aracına cok yakısmıs emegıne saglık ıyı gunlerde kullanırsın ıns
Özcan abi ezme biziii
ama bu araçda şık durmuş tabi karanlıkta sadece park ların açık olan bi resmi çok daha hoş duracaktır eminim