Gönderen Konu: lastik ebatı yardım  (Okunma sayısı 3768 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
lastik ebatı yardım
« : Şubat 07, 2010, 20:42:31 »
selam beyler sitemiz toyota üzerine ama yinede birşey danışacagım.Bizim arkadaşın renault cliosu var HB.bunun orjinal ebatları 175-65-14.Biz ucuza jant bulduk onun ölçüleri 215/35/18. clıo hb lerde 205-45 lastiğe kadar sorunsuz takılıyor.bu ebatları taksam yakıt v.s etkiler biliyorum.
Tek sorum sürtme ön yada arka yapar mı? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

lastik ebatı yardım
« : Şubat 07, 2010, 20:42:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: lastik ebatı yardım
« Yanıtla #1 : Şubat 07, 2010, 20:52:39 »
Biraz ufak değilmi o jant mustafa.Ucuz diye başka yerlerden masraf çıkartacanız.14 ten 18 e geçiyon.Bizim hb lerde 15 var 17 takanlar bile camurlugu falan actırıyo.Artık o clionun açılmadık yeri kalmaz o jantı takınca..Ufaltalım kardeş biraz ucundan azcık alın 16 yapın
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 07, 2010, 20:59:55 »
Biraz ufak değilmi o jant mustafa.Ucuz diye başka yerlerden masraf ıkartacanız.14 ten 18 e geçiyon.Bizim hb lerde 15 var 17 takanlar bile camurlugu falan actırıyo.Artık o clionun açılmadık yeri kalmaz o jantı takınca..Ufaltalım kardeş biraz ucundan azcık alın 16 yapın
:D :D bunu diyeceğinizi biliyordum.zaten clioya olmadı toyotaya takarım gibi zaten biraz ticaret amaçlı abi bizim derdimiz ucuza bulduk karlı satacağımıza inanıyoruz.Eğer arabaya olursa satana kadar takalım diye ben sordum abi
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 07, 2010, 21:02:53 »
 :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: Memleket kayseri olsa gerek.Kardeş ucuz diye alıp başına bela etme.18 jantı kolay kolay kimse almaz.Elinde kalmasın gayserili kardeşim.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 07, 2010, 21:14:09 »
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: Memleket kayseri olsa gerek.Kardeş ucuz diye alıp başına bela etme.18 jantı kolay kolay kimse almaz.Elinde kalmasın gayserili kardeşim.
:D :D :D :D :D entepli abim :) doğru diyorsun.Ama bir heves ettik abi bakalım kısmet :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 07, 2010, 21:41:36 »
Hadi bakalım hayırlısı allah utandırmasın.ama bence senin ae101 ede büyük biraz.. ::) ::) !!! !!! :alkis:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 07, 2010, 21:48:20 »
abi bende bir 15 jant var zaten 195 taban ama hiç sorma. :D ofseti fazla o yüzden toyota da da ins sorun çıkarmaz.zaten alırsak ilk clio sonra toyota ya takacağım maksat denemek değilmi.sonuçlarıda forumda paylaşırım herkes bilgilenir :)