0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
genelde doktorun yanına gidildiğinde ne hastalık kalır nede baş ağrısı..arabanızda öyle yapmış.umarım tez zamanda sorunu çözersiniz.
Abimin Ford Fiesta'sında aynı durum vardı...Sebep çatlak plastik emme manifoldundan ötürü kafayı yiyen ECU çıktı. Manifoldu yenileyip beyin resetlenince düzeldi.
normalde artık arabayı nasıl yavaş kullandıysanız araba artık sinirden kendi kendine gaz veriyor neyse bu işin espirisi umut abiye katılıyorum
şu an bende twingomda aynı problemle savaşıyorum...diagnostik de herhangi bir sıkıntı yok..fakat araç 40 litre benzzinle 350 km gitti ve çekiş kaybı yanında cabası..rölanti sürekli yükselip alçalıyor...tüm sensörleri söktüm kontrol edip temizleyebildiklerimin bakımını yaptım.ve en son su sıcaklık sensörünü değiştirdim gayet iyi geldi.yan sanayi alıp bulabiliyosan ucuzyollu orjinal denemeni tavsiye ederim.arabann modelini bilmiyorum ama bilgisayara bağlatmanı tavsiye ederim.şu an sorunum tam çözülmüş değil.benimde korkum beyinden yana,umarım değildir.ama önce düzgün kontrol...tps inde arızalı olma ihtimali yüksek eğer gaz yukarıda kalıyorsa..