Gönderen Konu: kimlerin arabasında müzik tesisatı var :)  (Okunma sayısı 5804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: kimlerin arabasında müzik tesisatı var :)
« Yanıtla #40 : Şubat 06, 2010, 01:15:53 »
Mehmet abi disco mu açıcan :D :D

cihazların hepsi evde,yatacağına takalım dedik :)tek korkum ceza yemek valla
96 GLİ a/c

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 06, 2010, 01:15:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 06, 2010, 03:35:00 »
mehmet abi ne gerek vardı yaa :) bence mid-tiz olayında gereksiz abartmışsın, yani sonuçta önde bir takım arkada bir takım bir de arkada 6x9 oldu mu yeter gayet :) (oğuzhanım sevgiler ;) )

bunları da boschmann amfiyle besliyorum sakin sakin dinliyorum :P

ve tabii ki ana ünitede vazgeçilmezim alpine :P

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 06, 2010, 03:43:33 »
Türkay'ın sistem güzel gerçekten.. Tatmin edici bir sistem.. Benim sistemde güzel, ben tatmin oluyorum :D Ama Mehmet abinin listesini okurken, gözlerim yoruldu resmen :D Arabanın ruhsata işlettirin bence onu.. Ağırlık 150 kilo falan artacak gibi duruyor :D İzolasyon gerçekten çok mantıklı sistem kurulmadan önce. Zaten öyle bir sistemi, izolasyon yapılmadan kurarsanız, basstan çok titreme duyarsınız.. ( Başıma geldi oradan biliyorum ) . Her bass vuruşuna kapılarda eşlik ediyor.. Onu geçtim basstan dolayı araları iyice açıldı sanırım. Şimdi egzozdan dolayı bile titriyorlar :(
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #43 : Şubat 06, 2010, 04:10:28 »
Türkay'ın sistem güzel gerçekten.. Tatmin edici bir sistem.. Benim sistemde güzel, ben tatmin oluyorum :D Ama Mehmet abinin listesini okurken, gözlerim yoruldu resmen :D Arabanın ruhsata işlettirin bence onu.. Ağırlık 150 kilo falan artacak gibi duruyor :D İzolasyon gerçekten çok mantıklı sistem kurulmadan önce. Zaten öyle bir sistemi, izolasyon yapılmadan kurarsanız, basstan çok titreme duyarsınız.. ( Başıma geldi oradan biliyorum ) . Her bass vuruşuna kapılarda eşlik ediyor.. Onu geçtim basstan dolayı araları iyice açıldı sanırım. Şimdi egzozdan dolayı bile titriyorlar :(
ben senin sistemi sevdim baya :) tam benim kafadan bir sistem :) beni dinlediğin için teşekkür :P benim kapılar ses yapmıyor ya, arkada plakalığın takıldığı siyah parça benim çıkarıp da reflektör taktığım parça ses yapıyor onu farkettim, yine reflektör takcam sanırım ses gitsin diye :) yola çıktı reflektörüm 2 tane daha sipariş ettim :) ahmedimin reflektörünü ferhata sattık diye :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Şubat 06, 2010, 04:30:05 »
ben senin sistemi sevdim baya :) tam benim kafadan bir sistem :) beni dinlediğin için teşekkür :P benim kapılar ses yapmıyor ya, arkada plakalığın takıldığı siyah parça benim çıkarıp da reflektör taktığım parça ses yapıyor onu farkettim, yine reflektör takcam sanırım ses gitsin diye :) yola çıktı reflektörüm 2 tane daha sipariş ettim :) ahmedimin reflektörünü ferhata sattık diye :)

Hacı yav şu reflektörü bir türlü beğenemedim gitti.. Onda ne gibi değişiklik yapabiliriz.. Göze güzel gelecek şekilde
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #45 : Şubat 06, 2010, 06:55:19 »
Ben pek müzik tesisatından anlamam zaten modifiye araclara bakmayı severım binmeyı degıl nedense :) ama babamın 15 senelık 2 adet Pioneer GM4,2 adet Pioneer GM120,1 adet Pioneer MULTİCHANNEL CROSSOVER,1 adet Pioneer Ekolayzır,2 adet Pioneer TS-W300 Subwoofer,1 adet Pioneer KEX73 Teyp 'i var evde basş kösede durur orjınal kutularında ve ahsap panalinde durur gecen sene benım eski 95 corollama monte ettirmişti teyp kaset calar oldugu ıcın teyb e cd çalar kablosu cektırmıs cok cins duruyordu :) ama hayatta 15 senelık muzık tesisatı demezsınız harıka ses veriyordu babam 50 yasında ama hala muzık kalıtesıne önem verir yabancı parcaları sever özelııkle :) zaten kısmet olursa paylasıcam resimlerını setin aynısını gene canakkalede sahibinden.com da görmustum ama babam ekolayzer i orjınal degıl dedı fotolarda gorunce zaten onada tesisatı o zamanlar amerikada calısan dayısı getirmiş onada.Şimdi yenı corollayı almadan once 95 corollayı satarken ustunden sokturupa gene evde bas kosesınde yerını aldı  tesisat :) zaten evın kılerı eskı arabaalrından hatıra parcalarınla dolu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #46 : Şubat 06, 2010, 09:16:43 »
baban hakkaten zevkli adammış ki,müthiş cihazlar hakkaten,gm 4000 olması lazım amfin(karakutu) kex 73 ağababasıymış ozamanların:)
türkay,tesisatçı arkadaşım benden hevesli arabayı kesip biçmeye,cihazlarım önceden beri vardı tutturdu hepisini takıcaz diye,
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #47 : Şubat 06, 2010, 11:46:14 »
Hacı yav şu reflektörü bir türlü beğenemedim gitti.. Onda ne gibi değişiklik yapabiliriz.. Göze güzel gelecek şekilde
abi sarı sinyal bizim stoplar gibi komple siyah yapılabilir, veya sarı kısım da kırmızı yapılabilir (kırmızı daha güzel durur sanırım) sonraa üstüne folyo çekilir 040 boya kodunda arabanın renginde plaka iptalin olur :) başkaaa, gaza gelinir içi açılır led döşenir sakin sakin veya benim daha çatlak bir projem vardı, angel halkaları var ya onun düzünden bulup halka halinde olmayan onlardan 4-5 tane yerleştirmek reklektörün içine, uçlarına da park ampulü falan yerleştirmek..böylece bmwnin stopları gibi reflektöre sahip olunur :) veya direk sapsarı takılır zamanla çok sevilir :) ben de ilk aldığımda beğenmeden almıştım, asıl istediğim beyaz sinyalli olan amerikan versiyondu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Şubat 07, 2010, 01:21:00 »
..aldım alalı bende de var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #49 : Şubat 07, 2010, 02:37:29 »
bilmem olucakmı burda ama bi tanede twingo m var benim :)

onda bişeyler var.
pioneer teyp
xetec mono & sterio anfiler
audiobahn 6x9
jbl mid
audiobahn kapasitör
sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #50 : Şubat 07, 2010, 20:08:03 »
türkayın reflektörden bende arayayım diyorum beyazını,çok hoşuma gtti ae102 de görünce :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #51 : Şubat 07, 2010, 20:20:22 »
türkayın reflektörden bende arayayım diyorum beyazını,çok hoşuma gtti ae102 de görünce :)
sarı olanı var biliyorsun :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #52 : Şubat 07, 2010, 20:38:32 »
beyazını icat etmişlerdir türkay yaa :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #53 : Şubat 07, 2010, 20:45:52 »
beyazını icat etmişlerdir türkay yaa :)
ben de deli gibi arıyorum mehmet abi ya, bulduğuma da ebayde 160$ istiyorlar sadece reflektöre, ve türkiyeye kargo yapmıyorlar konuşuyorum kargo için 100 dolar da kargo ekliyorlar...ben sarıları 100 liraya alıyorum :) ama aldığımda dolar böyle uçuk değildi, 1.300 gibi bir şeylerdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #54 : Şubat 07, 2010, 20:53:54 »
azimliyim bu konuda  :) sarısıda uymuyorki bana,beyazı lazım illaki :)ya dediğin gibi altı kırmızı,üstü siyah yapıcaz,mazda 626 larınkini uyduramayızmı acaba yaa :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #55 : Şubat 07, 2010, 21:08:42 »
626nınki uymaz :D ben burda ankarada buldum bir yer, sarı olan yere beyaz yaptırmakiçin 150 lira istiyorlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #56 : Şubat 07, 2010, 21:20:30 »
tatlı niyetine :) hayırlsıı olsun kardeşim yaa :)
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • işte benim cihazım
« Yanıtla #57 : Şubat 09, 2010, 20:36:24 »
benimde tescom var...ama hiç biri,gmx-904 ve tss-20 nin yerini tutmuyo.. :D
modifiyedir aşkımız,toyota dır sevdamız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '95
  • 10 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Şubat 09, 2010, 21:02:02 »
Selam arkadaşlar bende aracıma ufak çaplı bir set düşünüyorum usb li teyp önlere 13 arkalara 16 cm hoparlör bagaja 1000 watt subwoofer ve amfi düşünüyorum bildiğim kadarıyla önler orjinal 13 arkalar 16 cm di fakat bu konuda pek bilgim yok, bir arkadaşım amfiye sadece subwoofer  bağla hoparlörleri amfiye bağlama patlatırsın diyor ne yapmam gerekir bana bu şartlarla hangi ürünler önerirsiniz ne kadara maal olur ve bağlama şekli nasıl olmalıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar kusuruma bakmayın biraz uzun oldu ama
1995  Corolla  1.6 16v  114 hp  xei  a/c  zavoli sıralı lpg    ~ N A M-I   D İ Ğ E R   E F S A N E ~

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #59 : Şubat 10, 2010, 18:03:22 »
Selam arkadaşlar bende aracıma ufak çaplı bir set düşünüyorum usb li teyp önlere 13 arkalara 16 cm hoparlör bagaja 1000 watt subwoofer ve amfi düşünüyorum bildiğim kadarıyla önler orjinal 13 arkalar 16 cm di fakat bu konuda pek bilgim yok, bir arkadaşım amfiye sadece subwoofer  bağla hoparlörleri amfiye bağlama patlatırsın diyor ne yapmam gerekir bana bu şartlarla hangi ürünler önerirsiniz ne kadara maal olur ve bağlama şekli nasıl olmalıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar kusuruma bakmayın biraz uzun oldu ama

önler 13 arkalar 16 cm bizim arabalarda,o arkadaşına katılmıyorum yanlız amfi niyet patlatsı kolonlarını,senin aracına en uygun örnek TÜRKAY ın arabası,çokta memnun,ona bi sor belki satar cihazlarını seninde işin görülmüş olur derim :)
96 GLİ a/c