0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet abi disco mu açıcan
Türkay'ın sistem güzel gerçekten.. Tatmin edici bir sistem.. Benim sistemde güzel, ben tatmin oluyorum Ama Mehmet abinin listesini okurken, gözlerim yoruldu resmen Arabanın ruhsata işlettirin bence onu.. Ağırlık 150 kilo falan artacak gibi duruyor İzolasyon gerçekten çok mantıklı sistem kurulmadan önce. Zaten öyle bir sistemi, izolasyon yapılmadan kurarsanız, basstan çok titreme duyarsınız.. ( Başıma geldi oradan biliyorum ) . Her bass vuruşuna kapılarda eşlik ediyor.. Onu geçtim basstan dolayı araları iyice açıldı sanırım. Şimdi egzozdan dolayı bile titriyorlar
ben senin sistemi sevdim baya tam benim kafadan bir sistem beni dinlediğin için teşekkür benim kapılar ses yapmıyor ya, arkada plakalığın takıldığı siyah parça benim çıkarıp da reflektör taktığım parça ses yapıyor onu farkettim, yine reflektör takcam sanırım ses gitsin diye yola çıktı reflektörüm 2 tane daha sipariş ettim ahmedimin reflektörünü ferhata sattık diye
Hacı yav şu reflektörü bir türlü beğenemedim gitti.. Onda ne gibi değişiklik yapabiliriz.. Göze güzel gelecek şekilde
türkayın reflektörden bende arayayım diyorum beyazını,çok hoşuma gtti ae102 de görünce
beyazını icat etmişlerdir türkay yaa
Selam arkadaşlar bende aracıma ufak çaplı bir set düşünüyorum usb li teyp önlere 13 arkalara 16 cm hoparlör bagaja 1000 watt subwoofer ve amfi düşünüyorum bildiğim kadarıyla önler orjinal 13 arkalar 16 cm di fakat bu konuda pek bilgim yok, bir arkadaşım amfiye sadece subwoofer bağla hoparlörleri amfiye bağlama patlatırsın diyor ne yapmam gerekir bana bu şartlarla hangi ürünler önerirsiniz ne kadara maal olur ve bağlama şekli nasıl olmalıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar kusuruma bakmayın biraz uzun oldu ama önler 13 arkalar 16 cm bizim arabalarda,o arkadaşına katılmıyorum yanlız amfi niyet patlatsı kolonlarını,senin aracına en uygun örnek TÜRKAY ın arabası,çokta memnun,ona bi sor belki satar cihazlarını seninde işin görülmüş olur derim