0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim araçta hertz kompenant 13 cm, 25 cm subwofer sony xplod,edison 300 w haporlör,1800 w boshmann anfi var ilk tesisatım 2 senedir kullanıyorum daha değiştirmedim yay ve jantları değiştirdikten sonra onlarada komple bi el atıcam anfi hariç belki anfiyide edison 950 w veya daha güçlü bişey alırım ama bana yetiyor anfim
ben de memnunum da vidalar gevşer sonra bir daha delmek zorunda kalırım diye korkuyorum. şimdilik birşey olmadı. bu arada araçta tüp yok.(çok gezmediğim için şimdilik gerek duymuyorum.)
2 adet boshmann amfi biri 1800 diğeri 16002 çift tweeter birisi audiobach diğeri infinity2 ön 2 arka hoparlör 10-16cmdi galiba. kicker4 adet oval. 2si caliber(yurtdışından geldi gerçekten çok iyiymiş, tavsiye ederim) 2si sound magus(bunları sırf pandizottaki 4 oluğu doldurmak için aldım:)teyp de pioneer avic d3aslında 2 arabalık malzeme çıkıyor. [
mart ayında başlayacağz izalasyon ve cihazları yüklemeye,arka koltuğa sırt yapılacak baslar içeriye bakıcak,ön kapılara yeni yeni kaplamalar yapıp 3 tk mid koyacaz göğüse 10 cm leri ekliycez,arka pandizotada mb quartları koycaz.bagajada amfiler ve akü girecek