0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konu merak ettiğim bir konuydu tebrikler alkışlar
Daha önce banada oldu Ramazan bazen yönetim inceleyip gereksiz verilen artıları silebiliyor sende böyle bir durum varmı bilmiyorum ama benim sorumun cevabı o olmuştu...Atakan bu konuda merak hep zarar getiriyo tecrübe ettim ben
Ahmet hep beraber zarara girdik desene o zaman
Ramazan, özellikle durumunu bilmiyorum ancak gerek +, gerek ise - alkış iyi ve doğru kullanıldığında gerçekten çok faydalı olabilecek bir sistem. Bunu bir çeşit kıdem gibi düşünmek lazım. Anlamsız verilen alkışların, bir yardım sonucu verilenin değerini düşürdüğü bir gerçek. Yine aynı şekilde bir yardımın karşılığının görülmemeside bence bir eksiklik. Paylaşımları, güzellikleri değerlendirmenin bir yolu bu sistem, bu yüzden herkesin gerekli özeni göstermesi şart. Zaten yakın zamanda bununla ilgili duyurularımızda (Yönetim olarak) olur.
Hakan abi özel bir durumum yok. Sadece merakımdan sordum. Yönetimin bunları takip edeceği aklıma gelmezdi. İyi çalışmalar kolay gelsin size
etmez mi ben biraz arıza bir adama eksi verirken mal demiştim anında verdiğim eksi silindi hop bana eksi verildi anında hem de
Keşke eksi alkış vermez olaydım demişindir kesin.Hakkı abi burayı görmedi herhalde hala bir yorum alamadık kendisinden