0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar aracıma uzun araştırmalardan sonra yokohama aa01 model lastiklerden aldım. 500 km yol yaptım şu ana kadar. size izlenimlerimi aktarmak istiyorum, çünkü lastik alırken kullanıcı önerileri çok önemli, ben de lastik alırken fikir araştırmalarına çok yer vermiştim. resimlerini çekmedim ama zaten internet adresinde yeteri kadar var. araçta yol sesi, lastik sesi kalmadı. fren mesafem ciddi oranda kısaldı. 120 km hızla giderken eski lastiklerim yüzünden (bridgestone b390), sanki 220 ile gidiyormuş gibi ses yapıyordu. şimdi kadrana bakmazsam anlamıyorum. ıslak ve kuru zeminde yol tutuş olayı da çok iyi. aracım 2006 corolla hb. lastikler 195/60/15 ebatlarında. fikir almak isteyenler için umarım aydınlatıcı olmuştur.
Yeni lastiklerin hayirli olsun Murat, gule gule kullan.Lastiklerin bunlardan herhalde?evet ahmet bey lastikler bunlar ama 195-60-15 ölçülerinde. desen aynı. Biz de Yokohama kullaniyoruz(2 arabada).Kullandigimiz lastiklerin buradaki adi Avid TRZ.Yokohama tercih edildigini gormek guzel Pek yaygin degil Turkiye'de nedense...
Benim de lastikleri yenilemem lazım, Michelin bayisi bir tanıdığım ısrarla Yokohama tavsiye ediyor. Bir bildiği olsa gerek Bakalım 8-10 bin belki idare eder bu bricstonlar Sonrasında derin araştırmalarım sırasında tekrar fikrinizi sorabilir miyim