0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben'de geçenlerde bir kaza geçirdim daha önce bu uyarı cıkıyor muydu bılmıyorum hatırlamıyorum kaza'dan ötürü olabilir mi? passenger airbag off 2 yazısı cıkıyor kontagı cevırınce sonra sönüyor neden olabilir o uyarı ?
Yagız,O yazı hep vardı ve kontagı ilk açtıgın anda sistemi kontrol etmek için hep çıkıyordu.
airbagg off yazınca bende dedim kaza'dan sonra mı oldu daha önce hiç dikkat etmemiştim simdi herşey gözüne batıyor insanın piskolojk sanırım
Evet,Psikolojik olabilir. Veya algıda seçicilik.
Ben herşeyi kuruntu yapmaya başladım cok takıntılı bir insan oldum niye bilmiyorumaklımda neler neler var daha konu açmak ıstemıyorum ) onlarıda acsam üyeliğimi silinir heralde
Sağ kapı içindedir muhtemelen, bir kere oradan ön yolcu hava yastığını kapatıp, gördüğün uyarı ışığının kontak açılsa dahi yanık kaldığından emin ol, sonra tekrar kapı içinden ön yolcu hava yastığını aktifleştir. Yine kontağı aç ve ışığın bir süre yanıp sonra söndüğünü gözle. Belli durumlarda o hava yastığı devre dışı da bırakılmalıdır, örneğin önde çocuk koltuğu olduğu zamanlarda. Diğer yandan kontak açıldığında bir süre yanıyor ve sonra sönüyorsa, sistemin kendini kontrol ettiğini ve bir sorun olmadığını gösteriyordur. Sürekli yanma durumunda ise sorun vardır. Psikoloji ise tüm bu teknik açıklamaların önüne geçebilir.