Gönderen Konu: Corolla vs Getz  (Okunma sayısı 6000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Corolla vs Getz
« Yanıtla #20 : Şubat 05, 2010, 22:28:03 »
elma ile ıspanağı karşılaştırmak gibi olmuş :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 05, 2010, 22:28:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 05, 2010, 22:31:03 »
Ali abi frenlerin ötme sesini bile özlemisindir.Abi en iyisini yapmışın güle güle oturun evinizde.İlerde daha güzel bir aracınız olur.Bende aynı şekilde ev borcum bitene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.Sonrasında golf VI tdi gönlüm onda.Dünyada mekan ahirette iman  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Kesinlikle özledim Tuncay :) Kış mevsiminde getz ile ısınmak biraz zor oluyor. Bu araba da bende çok durmaz gibi geliyor :)

Hayırlı olsun Ali Abi, üzüldüm ASY'ye ama daha hayırlı bir iş için ondan vazgeçmiş olman yine de teselli edici :)

Teşekkürler Emre'cim, Allah olmayanlarada verir inşallah. Bize nasip ettiği için şükürler olsun darısı tüm kiracı arkadaşlarımın başına.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 05, 2010, 22:36:32 »
ABi  boşver kendi evinizde iyi günlerde  oturun.Araç gelir gider.Ama Asy ye yeni teyp almıştık daha.Bari teybi sökseydik :o ::) :-\..Ayağınızı yerden kesip işinizi görüyor ya abi yeter.TEkrar hayırlı olsun :alkis: :alkis:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Şubat 05, 2010, 22:39:24 »
ABi  boşver kendi evinizde iyi günlerde  oturun.Araç gelir gider.Ama Asy ye yeni teyp almıştık daha.Bari teybi sökseydik :o ::) :-\..Ayağınızı yerden kesip işinizi görüyor ya abi yeter.TEkrar hayırlı olsun :alkis: :alkis:

Teyp üzerinde gitti, forumdan bir arkadaş istemişti ama aracı alan arkadaş sökülmesini istemedi. Onun nasibiymiş, tekrar teşekkürler Tuncay'cım sağolasın.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 06, 2010, 01:08:55 »
Garip ama benim ASY'yi sattıktan sonra aldığım araba malesef Getz oldu :D

Hani Attan inip eşeğe binmek derler ya işte öyle birşey (ev için araba konforundan vazgeçtik). Yakıta gelince 1.4 D-4D MMT 90 Beygirlik arabanın yakıtı şehir içi 6 lt iken Getz kardeşin yakıtı 7 lt civarı (1.5 Dizel düz vites 65 beygir).

Getz'in ilk hızlanması iyi olmasına rağmen, yol tutuşuçok kötü ama ayağımızı yerden kesiyor. 20.000 TL farkı hergün hissettiriyor bana :(

Yeni arabaniz da, yeni eviniz de hayirli olsun, Ali. :)
Nasil oluyor da daha kucuk motorlu arac daha fazla yakiyor, anlayamadim  :blink:
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Şubat 06, 2010, 01:11:58 »
Yeni arabaniz da, yeni eviniz de hayirli olsun, Ali. :)
Nasil oluyor da daha kucuk motorlu arac daha fazla yakiyor, anlayamadim  :blink:

Teşekkürler Ahmet.

Yakıt konusuna gelince az yakma sebebi teknoloji farkı olasa gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 06, 2010, 10:02:28 »
Getz'ler genel olarak fazla yakıyor galiba. Bir arkadaşımda var 1,4 benzinlisi. Benim 1,5 katım yakıyordu, dayanamadı LPG taktırdı. 
Folgsamkeit macht frei...