0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali abi frenlerin ötme sesini bile özlemisindir.Abi en iyisini yapmışın güle güle oturun evinizde.İlerde daha güzel bir aracınız olur.Bende aynı şekilde ev borcum bitene kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.Sonrasında golf VI tdi gönlüm onda.Dünyada mekan ahirette iman
Hayırlı olsun Ali Abi, üzüldüm ASY'ye ama daha hayırlı bir iş için ondan vazgeçmiş olman yine de teselli edici
ABi boşver kendi evinizde iyi günlerde oturun.Araç gelir gider.Ama Asy ye yeni teyp almıştık daha.Bari teybi sökseydik ..Ayağınızı yerden kesip işinizi görüyor ya abi yeter.TEkrar hayırlı olsun
Garip ama benim ASY'yi sattıktan sonra aldığım araba malesef Getz oldu Hani Attan inip eşeğe binmek derler ya işte öyle birşey (ev için araba konforundan vazgeçtik). Yakıta gelince 1.4 D-4D MMT 90 Beygirlik arabanın yakıtı şehir içi 6 lt iken Getz kardeşin yakıtı 7 lt civarı (1.5 Dizel düz vites 65 beygir).Getz'in ilk hızlanması iyi olmasına rağmen, yol tutuşuçok kötü ama ayağımızı yerden kesiyor. 20.000 TL farkı hergün hissettiriyor bana
Yeni arabaniz da, yeni eviniz de hayirli olsun, Ali. Nasil oluyor da daha kucuk motorlu arac daha fazla yakiyor, anlayamadim