0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teyp ve yol bilgisayarı arızası 4.günün sonunda kendiliğinden çözüldü .Şuan çalışıyor iyiki oto elektronikçiye uyup değiştirmemişim ,300 Tl istiyordu ,aynı arıza sorunu olan arkadaşlara tavsiyem hemen kurcalatmayın zaman bazen ilaç olabilyor .
Allah bir kulunu sevindirmek isterse önce eşeğini kaybettirir sonra geri buldururmuş. geçmiş olsun.
merhaba arkadaşlar forumda gezerken dikkatimi çekti bende de 2003 model toyota var linea terra bende ise şu şekilde gelisti olay ...babam seyyar lamba ayarlıyormuş araba için Allah korusun yolda filan kalırsak lazım olur diye birini ayarlamış sökmüş onu diger ampulu baglamıs onuda çakmaklıga takarken sigoratayı attırmış galiba ama tam eminde değilim çünkü çakmaklığı hiç kullanmıyoruz aklıma tek gelende sigoratanın atmış olabileceği teypteki göruntu filan hepsi gitmiş arabanın sigorta kutusunu aradım bulamadım bir türlü dügmelerine basıyorum teyp in ama lambası yanıyor fakat yazılar ve ses yok sizce ben ne yapmalıyım ? aynı şekilde o olaydan sonra direksiyonun sol tarafındaki yan aynaları filan dügmeden ayarlıyordum onlarda bu kez iptal oldu onlarda herhangi bir tepki göstermiyor yani bir ampul un açtığı zarar => radyo & teyp ve aynalar ? yardımlarınızı bekliyorum kardeşler... Balıkesir merkezden selamlar
benim ufaklık dün gece,cep telefonu şarj aletini çakmaklıktan çıkartmış. Çakmaklık içinde kalan parça kısa devre yaptırdı. Küçük bir çat sesinden sonra, yol bilgisayarı ve radyo gitti. Kontrol de edemedim. İnşallah sorun, yukarıdaki gibi çözülür.