0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anlayan anlamıştır...
He latifeye vurulmuş bir uyarıdan birşey anlamadım diyorsun... Burada amaça paylaşımdır... Ayağımın altında güç var gösterisi değil...Anlayanın anlaması için uygulamayı Nerede yaptırdın?Kaça yaptırdın?Ne kadar sürede hazır oldu aracın?Öncesinde ve sonrasında ne gibi değişiklikler oldu?Yakıt durumu nedir?....Vs diye uzar gider sanırım sen daha iyi bilirsin...
bence arkadaş dyno ya girmek yerine gücü ayağıyla hissetmeye çalışıyor. bu yüzden soruların cevabını alamayabiliriz
arkadaşlar böyle fromma ilk defa katıldığım ve birşeyler paylaşmak isdedigim için bazı kuralları bilemiyorum şimdiden affınıza sıhınıyorun. bu maceram iki üç ay önce başladı bir sohbet esnasında arabanın az yakdıgını sonderece çabuk hızlandıgı vs. bende böyle bişey arıyordum tel vs alındı aradık ve başladık arastırmaya benim derdim ara hızlamalarda devir düşünce arabanın kendini toplayamamasıydı bu durumu ankarada ACT Chip Tuning cemay beye aktardım ve basladık calışmaya ilk önce arabadan verileri aldı o verilerin üzerinden yeni bir yazılım hazırladı ve arabaya yükledi bu işlem iki ikibuçuk saat sürdü daha sonra bi test ettik ama bu hazırlanan veriler beni tatmin edmedi bunun üzerine bir yazılım daha hazırlandı bu yazılım ilkine göre daha iyidi böyle kullanın sonucuna göre hareket ederiz diyip ayrıldık tam iki aya yakın arababı böyle kullandım ama yakıt aynıydı 7.5 hiç deyişmedi bu arada bizde telofonlasıyoruz durumun aynı oldugunu yakıtda çekişde hiç bir şeyin değişmediğini anlattım bunun üzerine yeni bir yazılım daha hazırlandı iki gün oldu ama yakıt verileri şimdilik7.0 gösteriyor ve çekişi inanılmaz artı yani sag ayagımın altında güçü hıssedıyorum :Dfiyatı ise 500 tl mal oldu güç testini yaptırmadım ama yüzde 25 30 artiş olacagını yanı 90 hp 120hp 195 tork 250 torka yukselecegini soylediler herhalde sorularınıza cvp verebilmişimdir