Gönderen Konu: Lassa Snoways Era  (Okunma sayısı 3370 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Lassa Snoways Era
« : Şubat 02, 2010, 23:12:10 »
22 ocak cuma akşamı kırıkkaleden ankaraya (yaklaşık 80 km) 4 saatte gittim. elmadağı geçtikten sonra baştaşın önündeki rampada dizilmiş kalmış herkes. öndekiler çıkamayınca bizimde uçma modu olmadığı için mecburen bekledik. defalarca buz üstünde ve kar üstünde dur kalk yaptım. sağda zincir takmaya çalışanlara el salladım. hatta bir ara ani fren yapmak zorunda bile kaldım. hızım fazla değildiama performans süperdi. iyiki almışım bu 4 lastiği. verdiğim para sonuna kadar helal olsun...:)
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Toyota Club Türkiye

Lassa Snoways Era
« : Şubat 02, 2010, 23:12:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Lassa Snoways Era
« Yanıtla #1 : Şubat 02, 2010, 23:25:08 »
abimin aracında da snoways plus var, kuzenimin getz de snoways era var ikisinin de performansı gayet başarılı, bence de hakediyor parasını :)
97 COROLLA GLİ :carwash: 1.6115 HP 2014 ASTRA HB1.6 CDTI 136 hp ASTRA SEDAN :carwash:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • MyLastik - Aracýnýza Uygun Lastik
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2010, 22:09:49 »
Tüm Lassa Snoways Era kullanan arkadaşları http://www.lastiktestleri.com/Lastikler/Binek%20K%C4%B1%C5%9F%20Lastikleri/LASSA/Snoways%20Era lastiklerini puanlamaya davet ediyorum. Henüz daha bu lastik kullanan arkadaşlardan rapor gönderen olmamış.
Hayatınız 3 mm'ye bağlı . Sevdikleriniz ve kendiniz için lütfen 3 mm altına inmiş lastiklerinizi değiştirin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2010, 22:19:18 »
   Murat o gün bende yazlık lastikler vardı.Tam 4 saat mahsur kalmıştık.Benim için eğlenceli geçmişti.Araçtaki yolcularım ve diğer araç yolcuları Şemmame eşliğinde halaylar çekmiştiler.İşin birde diğer yönü vardı.Yiyeceğimiz ve suyumuz kalmadı.Metro Turizm'in hostes ablası sağolsun kek falan verdi....sonuç olarak gergin ve bir o kadarda güzel bir mahsur kalmaydı..
   Bu arada bende Kumho falanca Grip modeli lastik taktım.Zincirimide aldım.Tam takımım..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #4 : Şubat 15, 2010, 21:30:53 »
ben de 4 lastik yeni aldım ağrıda hertürlü zemin de kullandım yaklaşık 5000 km yaptım bi an bile lastikten sıkıntım olmadı hatta 15 tatile gideş ve dönüş de güven verdi bana bence hatasız
gidemediğin yer senin değildir