0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağlam bi çift taraflı bant bulun onunla yapıştırın, ben öyle yaptım
Boyaya zarar vermeyecek, en sağlıklısı, silikon ve ya kaliteli çift taraflı bant olur (3M gibi)Yapıştırma işlemini, iki yüzey çok güzel kurutulmuş ve sıcak vaziyette yapınız ve yüzeylerin tam oturmasına dikkat ediniz.Hatta çift taraflı bantı ve yazıyı, yapıştırmadan önce, bir süre daha sıcak ortamda bırakırsanız, daha iyi olur.Plakaları çerçevesiz vaziyette siyah silikon ile yapıştırıyorlar, çok sağlam oluyor.
abi ben plakaları silikonla yapıştırdım ama arabın bol bulduğu misali kullandım silikonu. taş gibi duruyor. çok zorlasam gelir ama boya falanda bırakmaz altında herhalde. yalnız logoda silikon sürebileceğin yüzey az belki bu yüzden sıkıntı olabilir.
oktay, abicim sen olayı bayağı bi abartmışsın gibi plakalarda çift taraflı bant kullanıyorum taş gibi oynamıyor bile,hatta ön tamponu boyatırken servisde plakayı sökerken yamultmasınlar diye tembihde etmiştim logo yazısının arkası çok ince silikonu nazik sürmek gerekecek sanırım
Çift taraflı bant kaliteli bişey olsun. Yoksa kötü oluyor bilginiz olsun.
Arkadaşlar 3M in ince beyaz çift taraflı bantını tavsiye ederim
valla abi aynen öyle şimdi benimde tamponu boyatmam lazım kara kara düşünüyorum benim gibi silikonlarsan kesin berbat olur