Gönderen Konu: Ceza Borcu...  (Okunma sayısı 910 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ZZE-112 den sonra makyajlı dizel...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ceza Borcu...
« : Şubat 02, 2010, 10:15:19 »
Arkadaşlar merhaba...

Araca LPG taktırdığımız için muayene ve ruhsat yenileme işlemlerine bu hafta başlamak istedim. TÜVTÜRK'ten muayene almak için önce borcumu sorgulayayım dedim. 17 Eylül 2006 tarihli 206.00 TL lik bir ceza çıktı. Ödenmesi gereken miktar ise %200 faizli gözüküyor. Yalnız işin ilginç tarafı 29 Haziran 2009 da geçmiş yıllara ait başka bir cezayı ödeyip 30 Haziran 2009 da aracı muayeneye sokmamda... O zaman sorguladıklarında böyle bir borç gözükmemişti 2006 yılında yazılmasına rağmen. Çok garip geldi bana hiçbirşey anlamadım. Çok şaşkınım bu durumda ne yapmam gerekir bir de size sormak istedim...

Toyota Club Türkiye

Ceza Borcu...
« : Şubat 02, 2010, 10:15:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: Ceza Borcu...
« Yanıtla #2 : Şubat 02, 2010, 13:19:09 »
  Cezalara ne zaman düzenleme getirilmişti, fotoğraf vs. gibi? Şu anki düzenlemeleri net olarak bilen var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2010, 19:01:33 »
Hiçbişey belli değil gibi geliyo ya naptıklarını bir türlü anlamış değilim gerçi kendileri de ne yaptıklarını bilmiyolar ki  >:(  >:( !!! !!! !!! !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2010, 19:03:48 »
http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/geciken-cezalari-odemiyoruz/?topicseen

Yok Türkay abi kısa süre öncesinin geçen cezası değil bu baya bi geçen ceza ve yarım sene önceki muayeneden önce çıkmayan ceza şimdi ortaya çıkıyor her ne hikmetse ve hiç haberimiz yok bu işten !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 02, 2010, 19:07:15 »
tamam işte o konuda belirtilen gibi itiraz edeceksin cezaya..en kötü ihtimalle cezasız ödemen lazım..tebliğ edilmemiş sonuçta
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 02, 2010, 19:35:53 »
Bir önceki muayeneyi kendiniz mi yaptırdınız. Yani bir aracıya filan verip sahte muayene kurbanı olmayın. Eğer kendiniz yaptırdıysanız temiz kağıdını almışsınızdır mutlaka. O temiz kağıdı ile trafik mahkemesine müracaat edin.
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 02, 2010, 22:30:09 »
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın. geciken cezalara elimize tebliğ edildikten sonra 15 gün içinde sulh ceza mahkemesine itiraz etmek gerekiyor... senin duruma yapacak bişey yok kardeş...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...