0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İki farklı servise götürdüm 1. si Bursa 2. si Aydın ama ikiside bir problem yok diyo 15 - 20 km gidiyorum yine yanıyo lamba
Hocam Amerikada 2 küsür milyon avrupada 1,8 milyon aracı gaz pedalının sıkışması ve döşemelerden kaynaklanan sorundan dolayı 2009 2010 corolla camry prius gibi modellerini geri çagırıyor firma.Sizinki 2007 model ancak üstünde durun..Başka servis lerle konuşun.Toyota bu gidişle volkswagen' e sırayı kaptıracak.
O zaman servisten yetkili olan görevli birini yanınıza alıp çıkıcaksınız yola.Arızanın ışıklarının yandığını göstericeksiniz.
Ne olacak yani o lambaları boşuna mı koymuşlar kardeş.Lamba yandıysa gösteririm servise vardır heralde bi sebebiAcaba aynı durum başına gelen varmı diye soruyorum.
İnsanları boşuna korkutmayın Tuncay Hocam! Türkiye'de daha hiç rastlanan bir durum değil bahsi geçen pedal sıkışma mevzusu... Zaten hangi araçlar olduğu belli. Hepsi servislere çağırılıyor. Ancak Türkiye'deki modellere herhangi bir uyarı yada çağrı yapılmadı... Emre kardeşim zaten lamba bir kere yanıp sönse de cihaza bağlandığında görüyor servis ustaları. Cihaz aracın bütün arıza lamba geçmişini tarih ve saat gibi bilgileri de içererek sunuyor. İşte yandı diye göstermeye gerek yok yani...
yazılı,imzalı kagıt istiyorum...bu sebepten yolda kalırsam yada aracımda büyük bir hasar olsursa sorumluluk size aittir diye..söz uçar yazı kalır..%90 vermezler ama tırsıp aracınızı daha dikkatli chec-up dan geçirirler..