0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yahu sizin yüzünüzden rüyama girdi bu mmt şanzıman...dün gece rüyamda bizim evin ordaki yokuşu çıkarken araba ötmeye başladı, sonra gitmemeye başladı falan ...zıplayarak uyandım...
sorma abi herşeyden huylanır oldum...Allah'tan şimdiye kadar bi problem olmadı...
karısına ve mmt vitese laf söyleyenler daş olsun ne diyim:)
Bu ne biçim laf? mmt kullanmadığınız ap açık ortada.. mmt ler gerçekten yokuş yukarı yoğun trafikte sorun çıkaran sistemlerdir. laf söyleyeni bilmem ama bu söylediğiniz sıkıntı yaşayan insanlara kaba şekilde sus konuşma demekten başka birşey değil gibi geldi bana.. üstelik bir bayan ile mmt gibi tasarım hatası bir sistemi nasıl birbirine eş koşarsınız anlamış değilim.yaris mmt hiç kullanmadım. ama çok zorlanınca sorun çıkaracağını düşünüyorum. Üstelikte tüm corolla ve aurislerde yokuş yukarı yoğun trafikte sorun çıkarmıyor diyen gerçekten bu vaziyette hiç kullanmamış demektir. Lütfen burada laflarımıza dikkat ederek kouşalım. ben mmt ye laf ediyorum, ve bana taş ol diyenin bu lafının altında asla kalmam.. mmt de sorunum yok diyenler gizli ayıbı görmeyenlerdir.
bu kadar esprili bi cevabı anlayamıyorsan anlayışın eksik demekkiimzamda var 2 arabamda yarı otomatik bilerek aldım ve ilgili konularda da yazdığım gibi çok memnunum vites sadece geriye kaçırma değildirgizli ayıp görmezden gelmiyorum toyata babamın fabrikası değil 2,5 yılda mmt bana problem yaşatmadı, hatta yarı otamatiği sevdirdi de gidip 2. arabamı gene yarıotomatik aldım param yetse yaris mmt alacaktımbu internette yazılanın altında kalma şeyi değil sen memnun değilsin ben çok memnunum olay oyazdığım cevabın esprisini anlayamamana üzüldümeşimle eş koşmuyorumO BİR ESPRİ...
Böyle bir riski taşıyan aracı kullanmaktan memnunsanız tabiki diyecek birşeyimiz yok. Güle güle kullanınız..
Daha önceden söylediğim gibi, sürüş tarzınız, kullandığınız ortam, burada öne çıkıyor. Önemli olan kullanıcının ihtiyaçları. Sizin için en iyi araba her zaman en pahalı olan ya da en çok özelliği olan araba olmak zorunda değil. Bunu belirleyen kullanıcının ihtiyaçları. Bu durum sadece araba için değil, başka cihazlar için de geçerli, telefon, tv gibi. sadece konuşmak ve sms atmak için telefon kullanıyorsanız Iphone almak ne kadar akıllıca olur, düşünmek lazım. Eğer çok kötü bir yoldan 3-4 yılda bir geçiyorsanız aracınızın bozuk yoldaki performansı çok da önemli olmamalı. Çok sık araziye çıkıyorsanız asfalt arabası değil, cip almanız gerekir, ya da en azından düz vites. Bu yüzden MMT'nin çok yavaş ilerleyen yollardaki sorunu benim için önemli değil ancak başka biri için önemli olabilir. Kısaca özetlersem, burada fanatiklik değil, mantık önemli. Kullanım yeriniz, şartlarınız ve öncelikleriniz önemli.
bu verdiğiniz ders için teşekkür etmeliyim sanırım.