0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mmt kesinlikle fiyasko..aksini savunan buyursun gelsin..yolda tümseklerden gecerken bizimkisi huoppp 1 e alıyo..arkadaki tabiki 2 ile geciyor....ben hızlanayım diye abanıyorum gaza arkadakide el kol hareketi yapıyor...vallada billada haklı...cünkü 1 den 2 ye okadar nazlı geçiyorki...ben 1 ayda illet ettim..banka kredisi ile almıştım...24 ay...1 ay gitti kaldı 23 )
mmt kesinlikle fiyasko..aksini savunan buyursun gelsin..yolda tümseklerden gecerken bizimkisi huoppp 1 e alıyo..arkadaki tabiki 2 ile geciyor....ben hızlanayım diye abanıyorum gaza arkadakide el kol hareketi yapıyor...vallada billada haklı...cünkü 1 den 2 ye okadar nazlı geçiyorki...ben 1 ayda illet ettim..
aynı sorunlar aynı sorunlar
easytronik corsa kullandım 6 ay kadar mmt den kat kat daha iyiydi. araç şu an 110.000 km de ve çok şükür hiç şanzıman bakımı görmedi.
bu arada bi hafta içerisinde 2.kez motor ikaz lambası yandı. yine servis yüzü gözüktü yarime
mmt 2008 yaris kullanıyorum...şimdilik bahsettiginiz sorunlar basıma gelmedi ama an meselesi diye düsünüyorum...aynı şikayeti yüzlerce kişi söylüyorsa burada sakatlık olduğu malum.. yokuşda el freni destegi,sıkışık trafikte manuel baskada yapılacak birsey yok... benim aracdada ilk kalkışda çok dikkatli yavas gaz vermeme rağmen araç vitese aniden geçiyomuş gibi tak diye bir sarsıntı ve vuruntu yapıyor.... gaz pedalı sıkışması şikayeti ile başı ağrıyan toyotanın mmt dende bası ağrıyacak bence...
Bugün aracımı tekrar Kartal Derindere Servisine götürdüm, sonuç şu şekilde: "Araçta bir arıza tespit edilemedi, yaşadığınız sorunlar multi-mode şanzımanın doğal özellikleridir. Keşke tam otomatik ya da manuel alsaydınız bu mmt'ler istanbul trafiğine uygun değiller"Kararı sizlere bırakıyorum, bu Toyota için bir yüz karasıdır bence.
bunu yazılı verebiliyorlar mı?