MAşallah maşallah...Motor kabinine bakınca biran kendi arabam sandım...Senin kasa Corolla'ların en çok sevdiğim yanı direksiyonlarının 4 kollu olması....Tekrar kazasız belasız kullan canım kardeşim...
MAşallah maşallah...Motor kabinine bakınca biran kendi arabam sandım...Senin kasa Corolla'ların en çok sevdiğim yanı direksiyonlarının 4 kollu olması....Tekrar kazasız belasız kullan canım kardeşim...
EYVALLAH Özcan Abi...
Cümlemize kazasız belasız sürüşler... Bu arada ben bu arabanın her yerini bi ayrı seviyorum yaa...

Bir kaç ay içinde bir de BRC LPG kitini takarsam bu araba beni bi 10 sene daha idare eder...
Maşallahh Ergün kardeşim çok temiz ve diri bir aracın var allah kaza bela vermesin güzel gunlerde kullan...
bi "D" si eksik
ilk resimde hakaten kurbağaya benziyor

) ama çok güzel duruyor maşallah allah kaza bela vermesin rengi dipdiri çok beğendim

)
Güle güle kazasız belsaız günlerde kullan kardeşim, tak LPGyi gitsin. İlanında Clio mlio bir şeyler mi gördüm yoksa bana mı yanlış geldi
Güle güle kazasız belsaız günlerde kullan kardeşim, tak LPGyi gitsin. İlanında Clio mlio bir şeyler mi gördüm yoksa bana mı yanlış geldi 
Sağolasın Hocam. Clio'yu bir ara ciddi ciddi düşünmüştüm aslında ekonomik olduğu için ama sonradan vazgeçtim. Sahibinden.com'daki ilanı da zaten aylar önce öylesine koymuştum. Ama arayan da olmuyo değil...

Cümlemize kazasız belasız sürüşler Hocammm...
Senin araba sayesinde bu modele alıcı gözüyle bakmaya başladım. İlerde alırım inşallah.
Benim de en hosuma gideni kaput alti motor kisminin resmi.

Masallah yepyeni gibi, gicir gicir.
ben o +1'i nasıl oraya koyabilmişim kendim bile şaşırdım.

Bazen oluyor, ayni mesaji duzeltmek mumkun Kadir.
Ergun Usta, isin sirrini (gicir gicir durumu) anlatsa da biz de dikkat etsek...

Tekrar 41 kere masallah.
ben de düzeltmek için baktım da sadece alıntı yazıyor ekranda.alıntının yanındaydı, yoksa farklı bir yerde miydi düzelt yazısı? :S
Alintinin yaninda olmasi lazim, Kadir.
enteresan... diğer konularda değişiklik yapabiliyorum fakat bu konuda yazmıyor bile.
araç çok güzel duruyo fakat bu kasalarda anlamadığım bi şey var.. ?? neden tutulmadı
mazur görün bilgisizliğimi, ve bilgilendirin lütfen