Gönderen Konu: Teyp aniden gitti, bir hafta sonra döndü...  (Okunma sayısı 1247 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
Teyp aniden gitti, bir hafta sonra döndü...
« : Ocak 30, 2010, 12:03:40 »
Arkadaşlar 2005 corolla'da yaşadığım bir problemi paylaşmak istiyorum,

araçla seyir halindeyken teybin hiçbir şekilde hayat belirtisi göstermediğini farkettim, ekran sönmüş, tuşlar işlemez olmuş, yalnız cd yi alıp, geri veriyordu, bir de arada sırada hafiften tuhaf sesler geliyordu, gırt gırt diye.

Ne hikmetse bir hafta sonra baktım teybin ışıkllar, ekran gelmiş, gayet güzel çalışıyor, sizce neden kaynaklanmış olabilir bu, bi temassızlık falan mı olmuştur.

Toyota Club Türkiye

Teyp aniden gitti, bir hafta sonra döndü...
« : Ocak 30, 2010, 12:03:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: Teyp aniden gitti, bir hafta sonra döndü...
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2010, 12:25:15 »
Kabloların bağlantı  soketlerinde temazsızlık olabilir.Teyibe giren veya kontak anahtarının arkasında uyartım alan soketlerde temazsızlık olabilir.Tekrar olur ise akünün kutup başını çıkartıp 2 dk bekleyip takın düzelirse teyp şok oluyor demektir.Servise başvurun (teyp kodu var ise kutup başını çıkartmadan önce onu bulun )
Bu arada akünüzü kontrol ettirin marş esnasında fazla akım çekiminden teyp te problem yaşanabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2010, 13:31:39 »
Tolga Bey teşekkür ederim, fazlasıyla aydınlatıcı oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2010, 13:41:10 »
teyp aniden gitti 1 hafta sonra geri döndü :D gittiği yerde umduğunu bulamayıp geri mi dönmüş :P :D işin esprisi bi yana bu sorunu benim arkadaşlarımdan biri de yaşamıştı 3 gün sonra kendiliğinden geri gelmiş bazen oluyormuş kablolarda olan temazsızlık sonucu veya aküden elektiği tam alamama gibi nedenlerden olabiliyormuş yani en azından bize söylenen buydu :)
hesap iptal :)