0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaslar. 2004 model otomatik şanzıman verso alacağım, stepneye takılı olarak aldesa marka lpg sistemi varmış araçta ancak ruhsata işli değilmiş. Ruhsata işletirken sıkıntı çikar mı sizce? Bir de aldesa nasıl bir markadır, versoya uyumlu mudur? Teşekkürler.
Selam arkadaşlar. Bugün servise kayıtlarını sorduğumda 2008 yılında şanzumanının söküldüğünü ve vites kutusunun değiştiğini söylediler. Şimdiye kadar 10 bin km yapmış (3. araba olarak kullanılıyormuş), bir sıkıntısı yokmuş. Fiyatı 26.500 kadar çekebildim sizce nasıl? şanzıman serviste değiştiğine göre orjinaldir, en son yazılım da yüklüdür diye düşünüyorum. Aracın bir sıkıntısı yoksa bu fiyata alsam mı sizce?
Elegant modeli, 155 binde. Otomatik verso piyasada pek bulunmuyor ve bulunanalar da 30 bin lira ve tüpsüz. Bilmiyorum yarın aracı görüp karar vereceğim.[/quoteKerem bey şu sorunun cevabını satıcıdan almanızda fayda var;Verso'yu neden hemen tüp taktırdıktan sonra satıyorlar? neden daha önce değilde tüpten sonra?Tüp yeni takılmışta olsa bence şu testleri yapınız;Aracın motoru termostat açma sıcaklığında iken (80-85 C civarı) 1- üstten yağ konulan kapağı çıkartın yağ dumanı üflemesi varmı bakın. 2- yağ çubuğunu çekin. Eğer lpg sebebiyle segman aşınması olmuşsa yağ çubuğunun girdiği yerden yağ dumanı üfler. Her iki noktada da üfleme yoksa lpg yenidir ve motora henüz zarar vermemiş demektir.Bundan daha ileri bir test için, bujiler tek tek çıkarılarak her bir silindirin kompresyonu ölçülür. Bunda ancak motor ustası yapabilir. Kompresyon değerleri iyi ise segman-piston-gömlek iyi demektir. Yaşı ve km.sine göre ufak bir düşüklük normaldir. Bunu usta size söyleyecektir zaten.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ağustos 22, 2011, 19:18:54Elegant modeli, 155 binde. Otomatik verso piyasada pek bulunmuyor ve bulunanalar da 30 bin lira ve tüpsüz. Bilmiyorum yarın aracı görüp karar vereceğim.[/quoteKerem bey şu sorunun cevabını satıcıdan almanızda fayda var;Verso'yu neden hemen tüp taktırdıktan sonra satıyorlar? neden daha önce değilde tüpten sonra?Tüp yeni takılmışta olsa bence şu testleri yapınız;Aracın motoru termostat açma sıcaklığında iken (80-85 C civarı) 1- üstten yağ konulan kapağı çıkartın yağ dumanı üflemesi varmı bakın. 2- yağ çubuğunu çekin. Eğer lpg sebebiyle segman aşınması olmuşsa yağ çubuğunun girdiği yerden yağ dumanı üfler. Her iki noktada da üfleme yoksa lpg yenidir ve motora henüz zarar vermemiş demektir.Bundan daha ileri bir test için, bujiler tek tek çıkarılarak her bir silindirin kompresyonu ölçülür. Bunda ancak motor ustası yapabilir. Kompresyon değerleri iyi ise segman-piston-gömlek iyi demektir. Yaşı ve km.sine göre ufak bir düşüklük normaldir. Bunu usta size söyleyecektir zaten.
Kerem bey aracı galericiden mi aldınız? Sizinle Landirenzo montajı sırasında karşılaştık.Şimndi hatırladım. Benim aracımda 2007 verso 1.6 bende sizinle aynı serviste LPG montajını yaptırdım. Şu ana kadar herhani bir sıkıntılı durum olmadı inşallah olmaz da.. Yalnız aracınızın otomatik (multi mod) şanzumanlı olması ve kilometresi nedeniyle alırken özellikle de şanzumanını iyice kontrol ettirdiniz değil mi?
Hayırlı uğurlu olsun Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Evet Landirenzo ana bayiisinde montajını yaptırdım..Yalnız saat gece 12:30 gibi işlemleri bitirebildiler..İşçilikleri ve çalışan ustalaın davranışları çok iyiydi...Hatta Usta ile beraber simit tanktan kablo ve bakır boru bağlantılarını ön tarafa beraber monte ettik Şu ana kadar şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım...Aracı cumartesi akşamden beridir yaklaşık 1000 km dir kullanıyorum.. inşallah böyle sorunsuz bir şekilde gider...
Bir konuda fikrinizi alayım,benım versoda milano var ve ınternettekı servis yorumları gercekten kötü,hatta dogrudurust servısı de yokmus.Acaba ilerde milanoyu daha bılenen ve servisi iyi bir markayla değişmem gerekırse ruhsata yenıden işletmem gerekırmı?şuankı milano işli ruhsata