0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Brc neredeyse yerli olduğu söyleniyor. İstanbul da kendi parçalarını üretiyormuş daha ucuza mal edebilmek için... Benden tavsiye zavoli taktır derim.
Bende corona almayı düşünüyorum 93 model hatta bir tanede buldum ama düz sistem lpg takılmış arabay bu nasıl olur enjeksiyonlu arabaya düz lpg takılırmı?
2 depo bitirdim bugün itibariyle.gazı tamamen bitirip gazı fullemiştim.34.78 litre gaz aldı depo.gazın litresi 2.03 tl.70.60 tl ye fullendi bugün bitirdim depoyu 320 km şehir içi kullanımda.arkadaşta 2.0 1993 model opel vectra var.ona sordum fazla yakmış biraz dedi ama siz ne düşünüyorsunuz acaba.corona sı olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi.arabanın yağı,hava filtresi,bujileri yeni.213000 de.
Hocam daha ne istiyorsun Allah'ını seviyorsan. Ben depomu bugün bitirdim. 50TL'ye 240 Km yol yaptım. Motor bakımınıda a'dan Z'ye yeniledim 1,5 hafta evvel. 50/240 = 0,208 kuruş yakmış yani. Sizin araç ise 70/320 = 0,218 kuruş yakmış. Daha ne? hem 2 litrelik 1200 kilo araç kullan, hemde corolla'dan 1 kuruş fazla yakıyor diye veryansın et olacak işmi