0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu görüntülere boş gözlerle bakmamak gerekir.
trafik zaten anlık bişeydir, dikkatsizliğe hiç gelmez, hele bi de kış aylarında karda buzda, yağmurda 2 kat daha dikkatli olmak gerekir...
Bu fotolar önde oturan bayan bir arkadaş tarafından çekildi Kemal abi...Bu daha ne ki?Geçen hafta Perşembe günü 500 metre içinde tam 15 maddi hasarlı kaza.ŞAhin marka bir araçta tam bana çarpacaktı ki ben sonda kurtardım öndeki Kırşehir otobüsünün sağ köşesine,oradan duran haldeki Mondeo'ya çarpıktan sonra şarampole uçtu.Mondeo olduğu yerde 360 derece döndü.İnsanlarımız çok bilnçsiz ve cahilce hareket ediyorlar...Sonuçlarıda böyle vahim oluyr.Ertesi gün yine fotoğraftaki rampada büyük bir kaza olmuştu.Ve tam 4,5 saat yolda mahsur kaldık. Ama ertesi gün başbakan Elmadağ viyadüğünün açılışını yapacağı için yolları pırıl pırıl yapmıştılar.Birgün önceki manzaradan eser bile yoktu....
Aynen öyle sevgili kardeşim...Çok minik bir dikkatsizlik büyük zararlara sebebiyet verebilir...Bu arada öğretmenlik nasıl gidiyor...?
özcan bey siz ankara kırıkkale arası gidiş geliş mi yapıyorsunuz yoksa.
bunun yanında arabayı mümkün olduğu kadar pozitif veya negatif ivmelendirmeyeceksin. yani gaza basarken de frene basarkende 3 kere düşüneceksin. öyle sağa sola ani hareket yapmayacaksın. yavaş yavaş manevralar yapacaksın. tepki verirken ölü gibi davranacaksın. tabi en önemli şart trafikte yavaş ilerleyeceksin.tecrübe şart...
Özcan abi o yol çok kotu bir yoldur
özcan bey ben kırıkkale de telekomda çalışıyorum. pazartesiden itibaren uğra çayımı iç. her zaman beklerim. ayrıca tüm tct halkını beklerim buyrun arkadaşlar.
benim merak ettiğim..o yerlere saçılan kargolar ne oldu..o kargoların sahiplerinin maduriyeti nasıl giderildi..
İlk aklıma gelen bu oldu hatta kafamda direk kurgu oluştu Kargosu gelmeyen adam sorar; ''Bugun bi paket gelmesi gerekiyordu x y adına?Kargo görevlisi; Efendim sizin paketin olduğu araç yolda kaza yaptı !Ee şimdi ne olucak acil ulaşmam gerek pakete !Genel Merkezden haber bekleyeceğiz efendim Tarzı bi dialog olmuştur heralde...