0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
farklı şeylerden bahsettiğimizi düşünmüyorum çünkü sen bunun herhangi bir açıklaması olamaz diyorsun bense bazılarının açıklaması vardır diyerek açıklamaya çalışıp açıklaması olmadığını düşündüğüm yanlışları paylaşıyorum..
Keske yalnizca forumda bu tip durumlar yasansa Kemal Bey, artik sagda solda acilan bircok magaza ya da kafe/restoran tarzi yerlerin isimlerine bile yeri gelince daha cok müsteri ceker edasiyla ingilizce, fransizca, italyanca tarzi isimler koyuyorlar... Bahsettiginiz gibi foruma yazilanlar anlik ileti olmayip, daha ileriki tarihlerde okunabilecek sekilde yararli bilgiler iceren metinlerden olusmali..
Teşekkürler Kemal bey. Keşke herkes (belki de hepimiz demek daha doğru olacak) sizin kadar duyarlı olabilsek. O zaman böyle uyarılara da gerek kalmayacak. dilimizi doğru kullanmak birbirimizi daha kolay ve çabuk anlamamızı sağlayacak ama maalesef, anlamanın, anlaşmanın karşılıklı birbirimizi anlamakla başladığının bile farkında değiliz.TÜRK'ün gerçek dostu TÜRK, iletişim dili TÜRKÇE'dir.Saygılarımla
Kesinlikle yazdıklarınıza içten katılıyorum Kemal Bey, zahmet edip yazmışsınız. Böyle bir uyarıyıda yaşça büyüğümüz olarak sizin yapmanız gayet yerinde olmuş. Özellikle cevap yazmamın nedeni, yazınızdan alınmamdır. Belki bi bahane olarak kabul edilemez sizin tarafınızdan ama 11 yaşımdan beri bilgisayar sahibiyim, chat in ilk zamanlarını biliyorum ve o zamanların modası, özenti halleri vs gibi nedenlerle el bir şekilde alışıyor. Tabiki yerine göre kurallarına uygun konuşuyorum ama eğer karşınızdakiler de pek dikkat etmeden konuşuyorsa çok da irdelemiyorsunuz. Kesinlikle haklı çıkarmaya çalışmıyorum kendimi yanlış anlamayın ama alışkanlık işte ve zamanla geçecek. Sohbet kısmında başlıkta da yazdığı gibi geyik muhabbeti yaparken takındığım tavır dışında diğer konularda hatam olduysa affola. Daha dikkatli olmaya çalışacağımdan şüpheniz olmasın.Değinmek istediğim başka bir nokta da, lütfen uyarınızı onaylar nitelikte yorum yapan kullanıcıların önce kendi yazılarına bakmalarıdır. Kendileri hiç yapmıyorlarmış gibi tabiri caizse atıp tutmaları hoş olmuyor.
Kasıtlı yapmadığınız sürece (daha doğrusu bilerek farkında olarak) sorun yok . ben kendı adıma "v" yerine "w" "ğ-g" yerine "qQ" koyardım bi nevi alışkanlıktı fakat bu siteye üye oldukttan sonra burdaki arkadaşlarımın kardeşlerimin abilerimin uyarılarını göz önunde bulundurarak bu durumu düzelttim. zaman zaman hala v yerıne w basıyorum ama anında geri siliyorumlütfen yaptığımız hatanın yanlışın farkına varabilelim, aksi taktirde TCT ailesi daha doğru güzel ve uygun olanı için bilgilendirir....