0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En başta araca bağlamadan takviye kablosunun + ve - si dolu olan aküye takılı olmalı mı yoksa takılırken uyulması gereken belirli bir sırası var mı ?
Aküyü ve kablosunu bulur bulmaz deneyeceğim. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
rica edrim dostum ne demek lafı olmaz..benim p.van da çift akü oldugu için bugunleer de çok kişiye takviye yabtım yolda kalan eş dost beni arıyo:)
benim de 3-4 gün önce annem farları açık bırakmış tamamen boşalmış akü, eskimişti aküm..vurdurduk çalışmadı, takviye yaptık çalışmadı..mecburen aküyü değiştirmek zorunda kaldım..
Türkay bi şarj ettirmeyi deneseydin abi belki şarj tutardı o ya... Bizimki de yeni sayılır garantisi bile duruyo ama nasıl oluyosa her 2 günde bir sıfırlanıyo akü anlamadım gitti...
aslında benim içime sinmedi aldığım akü de, araba evin önünde olsa şarja da koyardım, yeni aküyü de kuru tip, 60ah, inci-varta vs bir marka bakardım, ama araba evin önünde olmadığı için en acelesinden 45ah, sulu eklenen tipten, mutlu almak zorunda kaldım
Kış aylarının cilvesi mii eziyeti mi denir ki acaba Türkay bi şarj ettirmeyi deneseydin abi belki şarj tutardı o ya... Bizimki de yeni sayılır garantisi bile duruyo ama nasıl oluyosa her 2 günde bir sıfırlanıyo akü anlamadım gitti...