0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
götürmiycen elektrikçiye sen değiştiricen beyler nerde 2005 corolla sigorta tablası ?tahminim sol tarafta direksyonun alt veya solunda herangi bi göz kapak vs.bişeyin altında..kibarcana kapağı çıkar..bunu yapman için takım taklavat gerekmez...çıkardığın kapağın arkasında sigortaların planı yani hangisii nerde kaç amp ? hepsi orada yazar..sigorta maşası (sigortayı çıkarabilmen için küçük bi tutacak diyelim)plana bakıp teyp hangisi buluyosun,maşa ile sigortayı tutup çekiyosun,yanmış olduğunu baktığında anlarsın yedeğide büyük ihtimal kapağın içinde vardır.yoksa aynı amper alıyosun bir-2 tanede diğerlerinden alıp torpidona atıyosun.bozuk olanı değiştiriyosun..kendi arabanı kendin yaptın.ben sana güveniyorum..sen kendine güvenmiyomusun ?
gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir..sabahı bekle.sigorta dua sını ettikten sonra kapağı aç işe koyul
merve hanım kesinlikle sigortadandır,benim arabadada aynı sorun olmuştu,bir elektirikçiye 10 tl ye yaptırmıştım.
Biride çıkıp arkadaş sen kimsin! kendini bi tanıt! burada kurallar var! dememiş ya çok ilginç ...
ahmet bey merve ben bursadan kendimi tanıttım sizin için umarım yeterli olmustr
Forumun kendine has kuralları var ve bu kurallardan birincisi yeni üyelerin kendilerini tanışma bölümünde ayrı konu açarak tanıtmasıdır... Genellikle içimizden birisi çıkar bu kuralı hatırlatırdı... Kendini tanıtmayan üyelere pek yüz verilmezdi... Bu sefer size nasıl olduysa "tanışma bölümünde sizi ayrıca tanıyabilir miyiz?" diye sorulmamış...