Gönderen Konu: Toyota 8 modelin satışını durdurdu  (Okunma sayısı 1024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Toyota 8 modelin satışını durdurdu
« : Ocak 27, 2010, 16:37:44 »
Herkese merhabalar! 2008 den beri abone olduğum bu clup'ta çok şey yazmasamda sizlerden çok şey ögrendim.26.11.2009 tarihinde geçirdiğim trafik kazası sonucunda arabam pert oldu ve2010 4-4d elegant modelini aldım.Lakin bugünkü bir gazetede aşağıdaki yazıyı görünce tedirgin oldum .Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazarsa daha da aydınlanabiliriz.Hepinize teşekkürler.

Toyota, ABD'de 8 modelinin satış ve üretimini askıya alacak.

Toyota, geçen hafta ABD'de bu modellere ait 2.3 milyon aracı gaz pedalı hatası nedeniyle piyasadan geri çekmişti. Şimdi de Şubat ayının ilk haftasında ABD ve Kanada'daki fabrikalarında bu modellerin üretimini de durduracak.
Satışlardan geri çekilen ve askıya alınanlar arasında Toyota'nın Kuzey Amerika'da en çok satan ''Camry'' modelinin yanı sıra, 2009-2010 model RAV4, 2009-2010 model Corolla, 2009-2010 model Matrix, 2008-2010 model Sequoia, 2007-2010 model Tundra, 2005-2010 model Avalon ve 2010 model Highlander da var.
Toyota'nın ABD Grup Başkan Yardımcısı Bob Carter, yaptığı açıklamada, araçlarda emniyeti sağlamak için önlem aldıklarını ve Toyota'nın müşterileri üzerindeki güvenini onaracağını söyledi. Bu hareketin çözüm bulunana kadar gerekli olduğunu belirten Carter, ''Müşterilerimiz için bu konunun çözülmesi yolunda her türlü çabayı gösteriyoruz'' dedi.

Toyota Club Türkiye

Toyota 8 modelin satışını durdurdu
« : Ocak 27, 2010, 16:37:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota 8 modelin satışını durdurdu
« Yanıtla #1 : Ocak 27, 2010, 18:25:14 »
Konuyu aşağıdaki başlıktan takip edebilirsiniz. Bu arada tanışma bölümüne de uğrayabilirseniz çok mutlu oluruz :)

http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/toyota-8-modelini-satistan-cekti/
Folgsamkeit macht frei...