arkadaşlar fikirlerinizi almak için böyle bir konu açtım öyle her aklıma geleni soruyorum forumda kirlilik yapıyosam kusura bakmayın. netten kolçaklara bakıyordum da net bi fikir edinemedim. sanki hepsi dandik gibi geldi. plastikleri falan... benim en korktuğum şey plastik kolçağı aldıktan 1-2 hafta sonra kapağının yerine tam oturmaması ve tıkır tıkır ses yapması. sizce ne almalıyım? arabasında uygulayan arkadaşlar yardım edebilir mi? şimdiden teşekkür ederim
kimsenin arabasında kolçak yok mu arkadaşlar?

:S
hidayet arkadaşım kolçağı monte ettikten sonra resimliyebilirsen sevinirim hayırlı olsun
Monte edebilirsem tabiki koyarım,ama hala montajı hakkında hiçbir bilgim yok.
Sanırım burda bu kolçağın nasıl takıldığı olan kimsede yok
kimsenin arabasında kolçak yok mu arkadaşlar?
:S
Bence kol dayama alışkanlığın yoksa toyotanın orjinalini almalısın , ben bu tür sonradan takılan şeyleri bek sevmiyoum doğrusu.
Aracınızın ne olduğunu bilmiyorum ama GLİlerdeki gibi orjinal kolçak daha güzel durur.

Dün başka birşey ararken tesadüfen gördüm bunu. Orijinal parça. Türkiye'ye de gönderiyorlarmış. 210dolar.
Bence kol dayama alışkanlığın yoksa toyotanın orjinalini almalısın , ben bu tür sonradan takılan şeyleri bek sevmiyoum doğrusu.
Aracınızın ne olduğunu bilmiyorum ama GLİlerdeki gibi orjinal kolçak daha güzel durur.
haklısın bende sevmiyorum sonradan takmayı ama orjinalide torpido gözü olmaktan ileri geçemiyor. koltuğu en geri konuma alırsam ve sağa doğru iyice eğilirsem dirseğimle dokunabiliyorum orjinal kolçağıma.
hidayet kolçağı takmadın galiba