0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık Yasemin Hn., bizim Adana'da kar, buz, sis olmadığı için en büyük risk yağışlı havalardır. Baştan sona kadar dikkatlice okudum. Teşekkür ederim.[/quote]Rica ederim, İnsanların bilgilerine bilgi katmak o kadar güzel bir duygu ki, Kazasız belasız seyirler dileğimle...[quote=Günal Yılmaz]Paylaşım için teşekkür ederiz Yasemin hanım.[/quote]Rica ederim, Günal Bey...
Güzel bir calisma. Elinize saglik paylastiginiz icin.[/quote]Okuduğunuz için ben teşekkür ederim. Az da olsa dağarcığınıza bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana...
teşekkürler yasemın hanım[/quote] Rica ederim benim için zevkti...
Sis, buz, yağmur demeyip, hatta bu havalarda ne kadar iyi bir sürücü olduğunu göstermek gayesiyle iyice hızlanan şöför bozuntuları vardır ya. Hatta bunların bazılarının altında tırlar, otobüsler bulunur, kendini pilot zannederler.İşte yağmurda en tehlikeli şeyler bunlar. Ondan sonra yok işte siste 100 araba birbirine girdi, yağmur yağdı kazalar birbirini kovaladı, gece buz ölüm getirdi gibi artistik başlık attıran bu hıyar arkadaşlara bu yazıyı yedire yedire okutmak lazım.[/quote]Değil mi? Suçlu havadır sanki. Yok yağmur yüzünden, yok buz yüzünden kaza oldu gibi cahil ifadeler kullanır basın.
Çok güzel bilgilerdi. Teşekkür ederim. Bu arada kaldırımdaki vatandaşları da unutup ahlarını almamak lazım Paspaslara gazete sermek güzel bir fikir. Camların buğulanmaması için söylediklerinizde. İşte tecrübe bu! [/quote]Hehehe sağolun Yasemin Hanım. Ama kaldırımdakilerin pek bir şansı yok maalesef ne kadar sakınsak ta sıçrıyor melet üzerlerine genelde özellikle de dar yollarda hiç şansları kalmıyor. Bu konuda en güzle buluşu Prf.Dr. Zhni Sinir yapar bence hakikaten buluş konusunda üstüne yok tam onluk bir mesele.