Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 05, 2025, 23:55:55
Lütfen
BÜYÜK HARF
kullanmayalım!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu:
Kardeşiminde İçinde Bulunduğu Zigana'da Ölen Dağcıların Anısına Yaptırılan Anıt
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Gönderen
Konu: Kardeşiminde İçinde Bulunduğu Zigana'da Ölen Dağcıların Anısına Yaptırılan Anıt (Okunma sayısı 3768 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
1996 Honda VTEC
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: B+
Ynt: Kardeşiminde İçinde Bulunduğu Zigana'da Ölen Dağcıların Anısına Yaptırılan Anıt
«
Yanıtla #20 :
Ocak 26, 2010, 02:14:38 »
Özlem ablamın mekanı cennet olsun,sizlere ve tüm yakınlarınada Allahtan sabır diliyorum İsmail abiciğim
..::тcт αηкαяα::..
Toyota Club Türkiye
Ynt: Kardeşiminde İçinde Bulunduğu Zigana'da Ölen Dağcıların Anısına Yaptırılan Anıt
«
Yanıtla #20 :
Ocak 26, 2010, 02:14:38 »
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
Kan Grubu: B+
15 kere teşekkür etti
84 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #21 :
Ocak 26, 2010, 09:46:47 »
İsmail kardeşim, bu sabah o anıtı ATV haberlerde verdiler, acını ta yüreğimde hissettim
allah sabırlar versin, kardeşinede allah rahmet etsin
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #22 :
Ocak 26, 2010, 22:04:45 »
Teşekkürler arkadaşlar. Sağolun.
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
Araç: Corolla
Kan Grubu: 0+
2 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #23 :
Ocak 28, 2010, 18:52:53 »
inanki ellerim titriyor. o olayı duyduk ogün üzülmüştük. bugün burada onlardan birinin bi yakınıyla tanışacağım aklıma bile gelmezdi. neyze saçmalamayım daha fazla. gönlünü almak acını hafifletmek isterim ama ne mümkün. yazacak bişeyde bulamıyorum. o haberi aldığım günkü acıyı aynen hissettim sol yanımda. inanki gözlerim doldu diyecek tek şey var Allah bizlere sınırsız sabır versin, ölen kardeşlerimizin mekanı cennet olsun...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna 2011 1.6 comfort corolla...
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #24 :
Şubat 04, 2010, 22:32:10 »
sağol Murat kardeşim. İçten yazdıkların inan benimde gözlerimi doldurdu. Sağol. Allah sizlere hayırlı, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
Kan Grubu: A+
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #25 :
Şubat 04, 2010, 22:44:20 »
insanlar için en iyi ölüm yaşamdan tat aldıkları zamanki olan ölümdür.çünkü insan ozaman bu dünyaya ne için geldiğini ve yapması gereken emeli yaptığını anlar.insan yaşamını kendi için harcadığı zaman yaşar.
başınız sağ olsun mekanı kardeşinizle beraber orada vefat eden insanların cennet olsun
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
TODAY TOMORROW TOYOTA
Kan Grubu: AB+
Model Yılı: '95
10 kere teşekkür etti
16 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #26 :
Şubat 04, 2010, 22:58:39 »
İsmail abi duygulanmamak elde değil mekanları cennet olsun, Allah kalanlara sabır versin...
1995 Corolla 1.6 16v 114 hp xei a/c zavoli sıralı lpg ~ N A M-I D İ Ğ E R E F S A N E ~
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Model Yılı: -
«
Yanıtla #27 :
Şubat 04, 2010, 23:30:57 »
allah mekanını cennet etsin,geride kalanlara da sabır versin kardeş,başınız sağolsun......
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Best of Techno Bass
Kan Grubu: 0+
1 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #28 :
Şubat 05, 2010, 01:26:01 »
Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.abicim Allah sizlere uzun ömür ve sabır versin
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #29 :
Şubat 05, 2010, 02:33:53 »
Amin arkadaşlar çok sağolun. Allah (hepimiz bir gün göçeceğiz kaçınılmaz bu) hepimizn m ekanını cennet eyler inşallah. O isanların mertebesine ulaşmayı bizlerede nasip eder inşallah...
(Gizli Üye)
Site Yöneticisi
Deus ex machina
Model Yılı: -
2904 kere teşekkür etti
3269 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #30 :
Şubat 05, 2010, 07:45:44 »
Ne desek boş, emin ol o şimdi çok huzurludur. Zorluk, acı geride kalanlara.
Bazı eski Türk adetlerinde; yeni doğan için ağlanır, vefat eden için gülünürmüş. Keşke yapabilsek, doğrusu bu değil mi?
Bazı Faydalı Başlıklar;
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=20088.0
ve
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=67161.msg911844#msg911844
https://hakanrailways.blogspot.com
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #31 :
Şubat 06, 2010, 03:04:31 »
Bilmem Hakan'ım. Gülünebilir mi uzun süre ayrı kalacağın birinden. 3-5 günlük iş seyahatine bile gitse insan boynu bükük, hüzünlü çıkar yola ve geride bıraktıklarını da. Bunda ise geri dönüş yok.
Ama yeni doğan kendi ağlıyor zaten
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Seni unutmayacağız Burak TOLGA
Kilometre: 109000
Model Yılı: '12
536 kere teşekkür etti
508 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #32 :
Ocak 22, 2012, 20:27:29 »
İsmail Hacı Timurcioğlu kardeşimizin kız kardeşi rahmetli Özlem Timurcioğlu'nu da kaybettiğimiz elim kazanın bugün üçüncü yılı.Çığ düşmesi sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR
Yazdır
Sayfa:
1
[
2
]
Toyota Club Türkiye
»