Gönderen Konu: Nerden Kgs Almak Avantajlı?  (Okunma sayısı 5052 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Nerden Kgs Almak Avantajlı?
« : Ocak 25, 2010, 01:03:46 »
Kgs almayı dusunuyorum ve bıraz araştırma yaptım,devlet dısında benzıncıler ve bankalarda kgs verıyor :)

Acaba nerden almak daa avantajlıdır??  :-\

Toyota Club Türkiye

Nerden Kgs Almak Avantajlı?
« : Ocak 25, 2010, 01:03:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Nerden Kgs Almak Avantajlı?
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2010, 01:13:17 »
KGS nin pek bi avantajı kalmadı.
Görünen tek avantajı gişede para alış verişini bir dıt yardımıyla yapıyorsun.

Shell in KGS kartı var aracımda alırken 2 tl istiyorlar.(yanlış hatırlamıyorsam)
Kredi kartımında özelliği olan KGS de var B.Asya Dıt kart :)

Ücret bakımından bence en avantajlısı OGS.Dur kalkı yok ve KGS ve nakite göre fiyat avantajı var.

KGSyi yapılan zamlara kadar kredi kartı ile kullanıyordum.Bence avantajlı olanda o idi.Çünkü 1 er 2 şer puan da veriyodu. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2010, 20:21:29 »
Benim gibi İstanbul'a pek işin düşmüyorsa KGS alman daha mantıklı. Nakit gişeler olan yerlerde yokluğu pek sorun olmuyor fakat köprüden geçerken şart. Karayolları gişererinden, bazı bankalar ve shell istasyonlarında satılıyor. Devamlı istanbul
trafiğinde gezeceksen Emre'ye katılıyorum en iyisi OGS.
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2010, 23:53:23 »
Benim de İş Bankası hesabıma bağlı bir KGS kartı var 17 TL'nin altına düşünce hesaptan otomatik olarak para yükleniyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 47
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #4 : Şubat 01, 2010, 11:00:00 »
iş bankasından kredi kartınız var ise ücretsiz olarak 2 dakika içinde kgs kartınızı alabilirsiniz ve para falan yükletmenize gerek yok, kullandığınızda geçiş ücreti kredi kartınıza geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 21, 2010, 18:15:31 »
Sadece Shell İstasyonlarında mı var diğer Benzin İstasyonlarında da bulabilir myiiz? Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? İyi Akşamlar. Ben Otabanı çok kullanmadığım çin KGS almam gerek!
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 21, 2010, 20:44:17 »
Is bankasından depozıtosuz ogs aldım kgs ye gore cok avantajlı ve lımıt sorunu olmuyor.
Kgs yı mutlaka gıselerden alın cunku banka, benzın ıstasyonu gıbı yerlerden alınan kgs dolumu gıselerde yapılamıyor. Bu magdurıyetı yasadıktan sonra hemen ogs aldım. Bende fazla kullanmıyorum ama yazık gunah kgs ıle 3,75 tl olan kopru gecısı ogs de 3 tl.
Az da kullansanız ogs yı tercıh etmenızı sıddetle tavsıye ederım.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 21, 2010, 21:56:50 »
Sadece Shell İstasyonlarında mı var diğer Benzin İstasyonlarında da bulabilir myiiz? Bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? İyi Akşamlar. Ben Otabanı çok kullanmadığım çin KGS almam gerek!

kendine göre; para yatırması en kolay ve yakınında olan bir bankadan alman daha iyi olur düşüncesindeyim...

ziraat kgs ile ogs kullanıyorum, bazen ogs de kalabalık olabiliyor, yakında kgs de kalkarsa şaşmam :)))

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Kasım 21, 2010, 22:38:14 »
 Bende genel görüş gibi ogs'den yanayım. Eğer İş Bankası maximum kartınız var ise her ay belirli bir harcama limiti sözünü verirseniz geçişlerinizin belirli bir kısmı ücretsiz oluyor. Yani aslında tabiki ücret ödeniyor ancak banka sizden bişey tahsil etmiyor. Gelen kredi kartı ekstrenizde önce ücret işlenmiş sonra geri yüklenmiş olarak görünüyor.
 Babam çoook uzun yıllardır maximum kart kullanıyor ve aylık belirli bir limit kullanma sözü vererek bankayla anlaştı.

OGS her şekilde daha avantajlı ama aracınızda birde ne olur ne olmaz durumları için Shell yada PO'nun kendi kartları artık KGS yerinede geçtiği için bulundurmanızı öneririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #9 : Kasım 21, 2010, 22:45:18 »
paralı geçişleri benim gibi az kullanıyorsanız dır kart yeterli hatta artarlı.bende asya dıt kart var.hem kredi kartı hem kgs.ayrıca 35 tl ye kadar anlaşmalı işyerlerinde dıt edip geçiyorsunuz.bana bir arkadaşım önermişti ve memnunum.
2011 Toyota-Corolla 1.4 Dizel comfort-extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 22, 2010, 00:55:49 »
Is bankasından depozıtosuz ogs aldım kgs ye gore cok avantajlı ve lımıt sorunu olmuyor.
Kgs yı mutlaka gıselerden alın cunku banka, benzın ıstasyonu gıbı yerlerden alınan kgs dolumu gıselerde yapılamıyor. Bu magdurıyetı yasadıktan sonra hemen ogs aldım. Bende fazla kullanmıyorum ama yazık gunah kgs ıle 3,75 tl olan kopru gecısı ogs de 3 tl.
Az da kullansanız ogs yı tercıh etmenızı sıddetle tavsıye ederım.

Ayda en fazla bir kere köprüden karşıya geçiyorum, ilk başlarda kgs kullanıyordum ama bir gün köprüde kgs geçiş kuyruğunda bir saat beklerken yanımdan vızır vızır geçen ogsli araçları görünce ertesi gün hemen ogs aldım. OGS çok rahatlıkmış, dur kalk yok, kgsde olduğu gibi sıra beklemek yok. Ayda birden az kullandığım halde yine de faydalıymış diyorum.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 22, 2010, 16:23:05 »
  Yoğun trafikte, özellikle Köprülerde KGS ile, OGS'den çok daha hızlı geçilebiliyor. :) Ama artık OGS'nin cihazlarıda makul boyutlara geldi, hatta daha da küçülebilir bence. Ogs artık daha mantıklı nakit gişeler kalktıktan sonra.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 22, 2010, 16:24:43 »
ben bizim komşunun babasından aldım.... 20 tl verdim...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 30, 2011, 20:31:41 »
dıt kart diye de bilinen temassız kredi kartlarının hepsini kgs yerine kullanabilir miyiz?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)