Gönderen Konu: Akü nasıl değişir  (Okunma sayısı 3405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
Akü nasıl değişir
« : Ocak 24, 2010, 21:35:04 »
arkadaşlar sanırım aracımın aküsü ömrünü tamamlamış,

sorum şu,

aküyü değiştireceğim ama şimdi eskiyi çıkarıp yeniyi taksam teyp şifre  isteyecek, teybin şifre istemesine gerek kalmadan nasıl söküp yenisini takabilrim

Toyota Club Türkiye

Akü nasıl değişir
« : Ocak 24, 2010, 21:35:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Akü nasıl değişir
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2010, 21:46:57 »
arkadaşlar sanırım aracımın aküsü ömrünü tamamlamış,

sorum şu,

aküyü değiştireceğim ama şimdi eskiyi çıkarıp yeniyi taksam teyp şifre  isteyecek, teybin şifre istemesine gerek kalmadan nasıl söküp yenisini takabilrim
araba çalışırken hiç stop etmeden eski aküyü söküp yeni aküyü takarsanız ne saat gider ne şifre ister hiç akü çıkarılmamış gibi olur ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2010, 21:56:23 »
 Ali Bey Tanışma bölümümüzde aracınızın 2005 model Corolla olduğunu yazmışsınız. Bu araçlarda teyp şifresi istemez... Yalnızca radyo hafızaları ve zaman saat ayarı silinir. Bunlar dışında herhangi bir şifreye gerek olmaz.
 Türkay arkadaşımızın söylediği gibi de yapılabilir ama şifre istemeyeceğinden bence hiç uğraşmaya gerek yok...
 Bu arada kendinizi Tanışma bölümünde açtığınız konuda biraz daha detaylı tanıtabilir misiniz?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2010, 21:59:46 »
radyoda bir sürü ince ayarınız varsa yapın yine de insan üzülüyor sonra :) benim çok ince ayarlar vardı, High pass, low pass ayarları, bass frekansları, tiz frekansları, fm1e izmir radyolarını kaydetmiştim, fm2ye ankara, bass, tiz, subwoofer, loud ayarları, crossover ayarları her şey alayı gitti, dinleye dinleye yapmıştım o ayarları, pat diye gitti :) şimdi o eski ayarları bulmaya çalışıyorum :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2010, 10:54:55 »
Türkay ve Ergün arkadaşların ilgilerinden ötürü teşekkür ederim, bilmediğim bir konu idi öğrendim,

sağolun, ben siteyi biraz daha gezsem iyi olacak.