0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dünkü bölüm richard'ın kazası açısından ilginçti ama çok başarılı bir program sayılmazdı. Lakin kaza sonrası çok başarılı bir program beklemek de doğru olmaz. Sevindim forumda top gear hayranları olmasına. Hilux bölümü inanılmazdı.-Aracı 50 katlı gokdelenin çatısına koydular, gökdeleni yıktılar araba çalıştı.- aracı okyanusa attılar araç kayboldu sonra bulundu, araç çalıştı- aracı yaktılar, bomba attılar, araç çalıştı.daha neler yaptılar hatırlamıyorum bile. bir de karavanlardan nefret etmeleri çok hoşuma gidiyor.Evet ucuz arabalarla pek ilgilenmiyorlar. anca hot hatch dedikleeri golf gti vs ustu ile başlıyorlar ciddi incelemelere, e insanlar da bunları merak ediyor. Beni aston martin manyağı yaptılar Aurisi test ederler ama kesin.[/quote]Toparlanacaklarını umut ediyorum. Dediğiniz gibi turbo superchargerı olmayan veya 6 silindirden düşük aracı otomobilden saymıyorlar Ben de Bentley Continental GT hayranı oldum sayelerinde...Auris'i test etmelerini dört gözle bekliyorum. Ama Clarkson test ederse kesin göstergeler için önce bir "Rubbish!" diyecektir
discoveryde eski bölümler yayınlanıyor...[/quote]+1
o hilux'u boşver yau,bölümlerin birinde Hilux'la amfibi araba yapmaya uğraşıyor Jeremy. O bölüm süper [/quote]adresi verebilirmisn bir saattir arıyorum bulamadım youtubede yok