0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Baya güzel olmuş eline sağlık
Cidden çok güzel olmuş. Faça 124 :=)
Çok tatlı olmuş
tam adana-mersin 124 ü olmuş süper vallahi
ee Ceyhun abi ben yaptım tabi faça olcak
Yakışır Berkayım :=)
ben gittben bi arabayım efendim?!
+ sonsuz Berkay kardeşim Wonderim eline koluna sağlık gerçeğide olur inşallah
Abim benimmm beğenmene sevindim apaçi tuning den elimden geldiğince uzak durdum abi izindeyim gerçeği olsa süper olur 6-7 bin tl ye halledilir gibi abi alıp yapsammı bitane aklıma iş soktun şimdi abi
''Lütfen sağını solunu tornavidayla kurcalamayın içinde adam yok'' diyor ama elim rahat durmadı Bu modifiye bir tutku dediklerinde inanmıyordum banada bulaştıya sonunda
Hehe sen işini bilirsin Wonder'ım ne apaçisi Valla arada banada gelmiyor değil hele şu sınavı atlatta ayarlarız bişiler yav
iyi ki durmamış. fikrine ve emeğine sağlık berkaycım
Berkaycım daha önce kendi forumumda hazırladığım bi çalışma vardı onu paylaşmak istedim özel mesajına istinaden ayrıca hazır alırım yapamam diyorsan eğer
Gerçekten çok hoş olmuş Berkay emeğine sağlık.. Led leri taktıktan sonraki fotoğrafları da bekliyoruz
güzel bi çalışma eline saglık
Mesut abi hazırındada tek kafama takılan şey bu kit 9v lik dikdörtgen pille çalışıyor benden bi soru abi bunu aracın içindeki üç kalem pille çalışan haneye bağlasak sadece elektriğini oradan alsa olurmu peki mesut abi ?beğendiğinize sevindim Umur abi led projeside Mesut abimin bilgileri ve tecrubeleriyle inşallah uygulanacak , proje gerçekleştiği taktirde ilk fotoğraflar sizlerle buluşacaktır abi