Çok güzel iş yapmışsınız murat bey. Peki kullandığınız motoru nereden temin ettiniz? Yan sanayi bir ürünmüdür bu yoksa x otomobilin orjinal parçasıylamı benzerlik gösteriyor?
Silecek motorunu inceleme fırsatınız oldu mu? Benimde bu parçayı değiştirmem gerekiyor sanırım, hiç hızlı çalışmıyor ve aşırı sesli çalışmaya başladı... 
motoru söktüm, sanayiden bi elektrikçiye sordum. tofaş pompası su deposunun deliğine tam oturuyor fakat boyu biraz kısa, bu tam oturdu, oradaki plastik klipse de tam geçti. tofaş alsaydım sabitleyemezdim. elektrikçi yan dükkana sordu oradan buldu getirdi.
AE101 lerde aynı motor kullanılıyor, büyük ihtimalle başka markaların başka modellerinde de kullanılıyordur.
arabanın neresinde olduğuna gelince, su doldurduğunuz kabın sağına soluna bakın, su kabının tamamını göremiyorsanız (benim sadece ağzı görünüyor) çamurluk davlumbazının veya tamponun içindedir. oraya bakın.
aynı sorun bendeki 2005 Corolla HB'de de var. Silecek suyu motorunu nasıl buldunuz acaba? Hem arabadaki yerini hem de parçacıdaki yerini.... 
teşekkürler
Gökmen bey, form kurallarımız gereği gereği sizi tanışma bölümüne alabilir miyiz? kendinizi ve arabanızı bize kısaca tanıtabilir misiniz? şimdiden teşekkürler, iyi formlar...