Gönderen Konu: Kasko Konusuna Dikkat  (Okunma sayısı 1381 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Kasko Konusuna Dikkat
« : Ocak 27, 2007, 23:44:19 »
Aracımızın eski kaskosu güneş sigortaydı. Bir gece adamın birisi sol aynaya çarpıp kaçınca polis raporu tutturup ayna camını değiştirip çamurlukta olan küçük hasarı serviste yaptırdık. Kasko firması binbir türlü zorluk çıkarıp 330 ytl olan hasar bedelini 2 ay sonunda zorlamayla ödedi. Daha sonra kaskonun süresi bitince yenilenmesi için talimat verdik fakat bizim %50 olanhasarsızlık indirimi yok sayıldı. Araştırınca karşı tarafa rücu edemedikleri için hasarsızlık indirimi 0lanıyormuş. Bizde kızdık ve aksigortaya geçtik. Bu yıl tekrar süresi bitince toyota bayiinde yenilendi kaskomuz. Fakat ondan önce bayram haftası annamin yaptığı kazada araç önden hasar aldı ve serviste onrıma girdi. Araç çıktıktan sonra farlarda titreme vardı kaputu açıpğ bakınca gözlerime inanamadım adamlar ayakları kırılan 2 farında ayaklarını yapıştırıp araca monte etmişler. Tekrar servise gittim bunun neden kaynaklandığını sorduğumda bana AUTOKİNG diye bir firmayla kasko firmasının anlaşma yaptığını plastik alanlarda oluşan hasarlarda önce tamir yoluna gidildiğini tamiri mümkün olmadığında ise parça değişimi olduğunu anlattılar. Daha önce böyle bir durum yokmuş yeni ortaya çıkmış. Neyse farlardaki problem tekrar tamir edilerek düzeldi ama aklımda hep bir soru işareti kalcak biz bu kasko firmalarına nasıl güveneceğiz. Adamlar masraf kısmak için ellerinden geleni yapıyolar her şeyi yapıyon 2 farımı değiştiremiyon 2 farlamı batçan zaten dünyanın parasını bayılmışız sen böle bir dolandırıcılık yapıyosun. Aman dikkat edin kasko yaptırırken çok çok iyi araşatırın sistemlerini sadece elemanların dediklerine inanmayın çok pişman olursunuz.

2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Toyota Club Türkiye

Kasko Konusuna Dikkat
« : Ocak 27, 2007, 23:44:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Kasko Konusuna Dikkat
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2007, 00:06:08 »
valla erdem ne yalan soliyim ben zaten bu kasko firmalarına da kaskoyada gıcıgım sana gecmis olsun kardesim dediklerin dogrudur inanırım hersey beklenir bu sigorta sirketlerinden
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Kasko Konusuna Dikkat
« Yanıtla #2 : Şubat 01, 2007, 16:04:30 »
Güneş sigorta araçtaki küçük hasarlarda indirimi bir kademe indiriyor diye biliyorum. Ama evet hakkınızı sonuna kadar korumazsanız hiç oralı olmuyor bu şirketlerin çoğu.

bir de son yaptırdığım toyota kasko aksigorta poliçesinde autoking klozu kalkmış. Dikkatinizi çekti mi ?
--dünya dönüyor--

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Kasko Konusuna Dikkat
« Yanıtla #3 : Şubat 03, 2007, 01:40:26 »
çok haklısın erdem kardeş.
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI