Aracımızın eski kaskosu güneş sigortaydı. Bir gece adamın birisi sol aynaya çarpıp kaçınca polis raporu tutturup ayna camını değiştirip çamurlukta olan küçük hasarı serviste yaptırdık. Kasko firması binbir türlü zorluk çıkarıp 330 ytl olan hasar bedelini 2 ay sonunda zorlamayla ödedi. Daha sonra kaskonun süresi bitince yenilenmesi için talimat verdik fakat bizim %50 olanhasarsızlık indirimi yok sayıldı. Araştırınca karşı tarafa rücu edemedikleri için hasarsızlık indirimi 0lanıyormuş. Bizde kızdık ve aksigortaya geçtik. Bu yıl tekrar süresi bitince toyota bayiinde yenilendi kaskomuz. Fakat ondan önce bayram haftası annamin yaptığı kazada araç önden hasar aldı ve serviste onrıma girdi. Araç çıktıktan sonra farlarda titreme vardı kaputu açıpğ bakınca gözlerime inanamadım adamlar ayakları kırılan 2 farında ayaklarını yapıştırıp araca monte etmişler. Tekrar servise gittim bunun neden kaynaklandığını sorduğumda bana AUTOKİNG diye bir firmayla kasko firmasının anlaşma yaptığını plastik alanlarda oluşan hasarlarda önce tamir yoluna gidildiğini tamiri mümkün olmadığında ise parça değişimi olduğunu anlattılar. Daha önce böyle bir durum yokmuş yeni ortaya çıkmış. Neyse farlardaki problem tekrar tamir edilerek düzeldi ama aklımda hep bir soru işareti kalcak biz bu kasko firmalarına nasıl güveneceğiz. Adamlar masraf kısmak için ellerinden geleni yapıyolar her şeyi yapıyon 2 farımı değiştiremiyon 2 farlamı batçan zaten dünyanın parasını bayılmışız sen böle bir dolandırıcılık yapıyosun. Aman dikkat edin kasko yaptırırken çok çok iyi araşatırın sistemlerini sadece elemanların dediklerine inanmayın çok pişman olursunuz.