0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle süper bir karar vermişsiniz, ben de şu an kullandığım kar lastiklerini almadan önce sizin aldığınız lastiği düşünüyordum, izmirde kar lastiği bulunmadığı için aklımdaki ikinci seçeneği almak zorunda kalmıştım güle güle kullanın inşallah kazasız belasız
Paylaşım için teşekkürler Talip hocam. Kış lastiği konusunda karar verme aşamasında olan arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.
öncelikle hayırlı olsun bu goodyearlar yazdıklarınıza göre iyi gibi duruyor fakat goodyearda 1 tane lstik alana 2. %50 indirimli bu doğrumudur?
hayırlı olsun iyi lastik tercih etmişsiniz.bende dün aldım epey yer dolaştım.goodyear larda kamapanya vardı 3 lastik fiyatına 4 lastik alınabiliyor tanesi 160 tl ye falan geliyor. sava marka lastiği var goodyear ın, o daha ucuz 120 tl civarında. lassa snoways era 165 tl finanskart a 5 taksit yapılıyor. bende nokıan marka lastik taktırdım daha cazip geldi kalite açısından, 165 tl tanesi, 5 taksit yapılabiliyor. finlandiya malı güzel bir lastik. ilk iş bolu dağlarında lastikleri test etmek olacak. selamlar...
yeni lastikleirniz hayırlı olsun talip hocam, güzel lastikler. bende kendi aracımda aynı ebatın SNOWAYS 2 olanını kullanıyorum,gerçek anlamda çok başarılı lastiklerdir ki bugün istemeden yokuş aşağı biyerden gitmem gerekiyordu ve yolda buzlanma vardı,2-3 araç kendini kaldırıma yaslamıştı,inemiyorlardı.bir tane jeepin inişini seyrettikden (seyretmek için iner inmez kıçımın üstüne düştüm:) ) sonra kapattım gözümü inmeye mecbur kaldım kar lastiği gerçekden de süper bişey,neredeyse inip lastiği öpesim geldi