Gönderen Konu: KIŞLIK LASTİKLERİ ŞİMDİ ALDIM...  (Okunma sayısı 4172 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
KIŞLIK LASTİKLERİ ŞİMDİ ALDIM...
« : Ocak 22, 2010, 11:24:16 »
merhaba arkadaşlar az önce benim corollaya kışlık lastikleri taktırdım, goodyear ultragrip 7+ aldım, 4 tanesi 620,00tl. (195/60/15), artı siboplarda değişti, dün bianda karar verdim ve bu markayı tercih ettim, bilmiyorum doğrumu yaptım, inşallah doğru karar vermişimdir hayırlısı olsun inşallah... üzerinde hala orjinal b390 bridgestoneler vardı, onlardan sonra bu kış lastikleri bile çok daha sessiz ve konforlu geldi...
iyi ki varsın toyota...

Toyota Club Türkiye

KIŞLIK LASTİKLERİ ŞİMDİ ALDIM...
« : Ocak 22, 2010, 11:24:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: KIŞLIK LASTİKLERİ ŞİMDİ ALDIM...
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2010, 09:50:51 »
cumartesi yeni kış lastiklerimi test imkanı buldum, kullandığım yol rampa ve yer yer kar, buzla kaplıydı pek çok araba yolda kaldığı için dur kalk yaparak ilerleme rağmen en ufak patinaj dahi yapmadan rahatça gideceğim yere ulaştım, su birikintilerinden geçerkende lastiğin yoldaki bütün suyu tahliye ettiğini çok rahat farkedebiliyorsunuz, kısacası bu lastikler bende inanılmaz bir güven hissi uyandırdı, kış lastiği düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum  :)
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2010, 10:01:02 »
kesinlikle süper bir karar vermişsiniz, ben de şu an kullandığım kar lastiklerini almadan önce sizin aldığınız lastiği düşünüyordum, izmirde kar lastiği bulunmadığı için aklımdaki ikinci seçeneği almak zorunda kalmıştım :) güle güle kullanın inşallah kazasız belasız ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2010, 10:30:15 »
Paylaşım için teşekkürler Talip hocam. Kış lastiği konusunda karar verme aşamasında olan arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2010, 11:24:31 »
kesinlikle süper bir karar vermişsiniz, ben de şu an kullandığım kar lastiklerini almadan önce sizin aldığınız lastiği düşünüyordum, izmirde kar lastiği bulunmadığı için aklımdaki ikinci seçeneği almak zorunda kalmıştım :) güle güle kullanın inşallah kazasız belasız ;)
eyvallah, türkay kardeşim sağolasın, gerçekten şu an doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum umarım sonradan yanılmam inşallah, bu arada lastikleri almaya gittiğim bayii goodyear'ın yan sanayisi olan bi markayıda bayağı önermişti, fiyat olarakda biraz daha uygundu ama ben kararlı olarak gittiğimden söz konusu lastikleri aldım ve en çokda lastiklerin oldukça sessiz oluşu beni şaşırttı  :wacko: gerçi b390lardan sonra ne taksam sessiz gelirdi heralde  :D bu arada sende lastiklerini güle güle kullan inşallah, herkese kazasız belasız sürüşler....
Paylaşım için teşekkürler Talip hocam. Kış lastiği konusunda karar verme aşamasında olan arkadaşlara faydalı olacağını düşünüyorum.
ben teşekkür ederim hakkı hocam, umarım faydamız olur, olursa ne mutlu bize!  
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2010, 12:02:38 »
öncelikle hayırlı olsun bu goodyearlar yazdıklarınıza göre iyi gibi duruyor fakat goodyearda 1 tane lstik alana 2. %50 indirimli bu doğrumudur?
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 25, 2010, 12:20:10 »
öncelikle hayırlı olsun bu goodyearlar yazdıklarınıza göre iyi gibi duruyor fakat goodyearda 1 tane lstik alana 2. %50 indirimli bu doğrumudur?
teşekkürler atakan, dediğin gibi bi kampanyadan filan bahsetmedi satıcı, ama normal fiyatının 200 civarı olduğunu söyledi ve toplam 4 tanesinin fiyatı üzerinden pazarlık ettik, bence bu tür şeyler (2.si%50 indirimli) tamamen aldatmaca. listede lastiğin fiyatını şişirip sonrada sözde indirim yapıyolar  ::) sonuçta toplamda ne kadara bıraktığına bakmak lazım ve bayiden bayiye fiyatlarda tutmuyor, totalde 100lira fazla fiyat veren bayiler bile vardı +3taksit yaptırdım, bu arada lastiklerin üretim tarihinede dikkat etmek lazım, şarap değilki yıllandıça değerlensin  :)
benimkiler 2009 37.hafta
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #7 : Ocak 27, 2010, 08:15:15 »
hayırlı olsun iyi lastik tercih etmişsiniz.bende dün aldım epey yer dolaştım.goodyear larda kamapanya vardı 3 lastik fiyatına 4 lastik alınabiliyor tanesi 160 tl ye falan geliyor. sava marka lastiği var goodyear ın, o daha ucuz 120 tl civarında. lassa snoways era 165 tl finanskart a 5 taksit yapılıyor. bende nokıan marka lastik taktırdım daha cazip geldi kalite açısından, 165 tl tanesi, 5 taksit yapılabiliyor. finlandiya malı güzel bir lastik. ilk iş bolu dağlarında lastikleri test etmek olacak. selamlar...
2007 corolla d4d plus line-
RAV4 vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 27, 2010, 09:54:52 »
yeni lastikleirniz hayırlı olsun talip hocam, güzel lastikler. bende kendi aracımda aynı ebatın SNOWAYS 2 olanını kullanıyorum,gerçek anlamda çok başarılı lastiklerdir ki bugün istemeden yokuş aşağı biyerden gitmem gerekiyordu ve yolda buzlanma vardı,2-3 araç  kendini kaldırıma yaslamıştı,inemiyorlardı.bir tane jeepin inişini seyrettikden (seyretmek için iner inmez kıçımın üstüne düştüm:) ) sonra kapattım gözümü inmeye mecbur kaldım :) kar lastiği gerçekden de süper bişey,neredeyse inip lastiği öpesim geldi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 27, 2010, 12:05:48 »
hayırlı olsun iyi lastik tercih etmişsiniz.bende dün aldım epey yer dolaştım.goodyear larda kamapanya vardı 3 lastik fiyatına 4 lastik alınabiliyor tanesi 160 tl ye falan geliyor. sava marka lastiği var goodyear ın, o daha ucuz 120 tl civarında. lassa snoways era 165 tl finanskart a 5 taksit yapılıyor. bende nokıan marka lastik taktırdım daha cazip geldi kalite açısından, 165 tl tanesi, 5 taksit yapılabiliyor. finlandiya malı güzel bir lastik. ilk iş bolu dağlarında lastikleri test etmek olacak. selamlar...
teşekkürler, sizin lastiklerinizde hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...
nokıan lastiklerini bursa'da satan varmı pek bilmediğim için, doğrusu hiç aklıma gelmedi kış lastiği araştırırken o marka.. neyse siz bi test edin bakalım bolu dağlarında, bende uludağda 8-) sonuçları paylaşalım yine daha sonra, selamlar...
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 27, 2010, 12:17:24 »
yeni lastikleirniz hayırlı olsun talip hocam, güzel lastikler. bende kendi aracımda aynı ebatın SNOWAYS 2 olanını kullanıyorum,gerçek anlamda çok başarılı lastiklerdir ki bugün istemeden yokuş aşağı biyerden gitmem gerekiyordu ve yolda buzlanma vardı,2-3 araç  kendini kaldırıma yaslamıştı,inemiyorlardı.bir tane jeepin inişini seyrettikden (seyretmek için iner inmez kıçımın üstüne düştüm:) ) sonra kapattım gözümü inmeye mecbur kaldım :) kar lastiği gerçekden de süper bişey,neredeyse inip lastiği öpesim geldi :)
eyvallah sağolasın muhammet hocam teşekkür ederim, aman hocam ayakkabılarada dikkat bu arada mazallah yani :D insan başına gelince anlıyor gerçekten kış lastiğinin kıymetini, yeri geldiğinde hem kendinin hemde başkalarınında hayatını kurtarabiliyor, verdiğim her kuruş helal olsun, Allah olmayanlarada nasip etsin çünkü sadece sizde olmasıda yetmiyor... :wacko:
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2010, 12:58:23 »
hayırlı olsun   havalar ısındıgında  hemen yazlıklarla degişinki seneye kışta aynı performansı alasınız
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #12 : Ocak 29, 2010, 02:03:58 »
Geçen cumartesi kar bastırınca nasıl olsa arabam yeni (4000 km.) lastikler de yeni nasıl olsa kaymaz diyerek çıktım yola ama  hiç te öyle olmadı.. üçbuçuk ata ata kozyatağı carrefour a kadar geldim ve orada kış lastği taktirdıktan sonra  slalom yapa yapa fink attım :))  tabii biraz da espri bu ama  gerçekten çok faydalı.. Hem mal hem de an güvenliği için önemli. Zincir takma derdi kalmıyor. Poliste artık kış lastiği varsa dur zincir tak demeyecekmiş..
OG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • MyLastik - Aracýnýza Uygun Lastik
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 01, 2010, 22:05:21 »
Kış lastikleri kullanımı gittikçe yaygınlaşmakta. Duyduğumuz kadarıyla önümüzdeki yıllarda yeni satışa sunulan araçlar kış mevsiminde kışlık lastikler ile satılacakmış. Söylentiden ibaret değildir inşallah :)
Hayatınız 3 mm'ye bağlı . Sevdikleriniz ve kendiniz için lütfen 3 mm altına inmiş lastiklerinizi değiştirin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Carina
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 06, 2010, 15:39:57 »
bir hafta önce 3-5 derecelik bir eğimi kayarak inince soluğu lastikçide aldım, 4 mevsim diye satılan lastikler hikaye, asla güvenmeyin, hangi marka olursa olsun...

piyasadaki en iyi lastik goodyear ug7, üstüne lastik yokmuş, herkes öyle söylüyor, ama pahalı,

birazda taksicileri inceledim hepsi snoways kullanıyor nerdeyse, o da pahalı:))

goodyearın sava diye bi markası var, güzel bir lastik, dağyoluna zincirsiz çıkarıyormuş,

bende gittim en ucuzunda debica frigo 2 marka lastik aldım:))  madem paran yok niye o kadar araştırdın diyeceksiniz tabi... valla zevk olsun diye

bugün dağyolunda zincirle patinaj çekenleri sollayarak çıktım, güzel lastikmiş, ama ıslak zemin performansı kötü (tanesi 80 tl)