Umarım sorunun hallolur.Hayırlı,uğurlu,gecelerinin gündüz olduğu günler dilerim.
Normal xenonla zaten sellektör yapılmazki, sellektör anlık bişey, xenonun ısınması en az 10 15 sn sürüyor. bozucaksın xenonları
Normal xenonla zaten sellektör yapılmazki, sellektör anlık bişey, xenonun ısınması en az 10 15 sn sürüyor. bozucaksın xenonları
tamam abicim anladım peki ilk açtığımda sağ yine yanmadı.kapattım açtım düzeldi onun sıkıntısı ne olabilir.
(ya Mesut abi bilmiyorumda sana karşı sempati samimiyet hissediyorum

Sitese bir sürü sevdiğim insan var ama senin yerin ayrı gibi abi

neyden kaynaklandığını bilsem keşke.Yani senin yazdığın şeyleri açtığın konuları ayrı bir inceliyorum ve aklımda yer yapıyor.Yüzyüze gelsek abi kardeş gibi olacağız sanki öyle birşey

)
Mustafa kardeşim inşallah birgün yüzyüze geliriz

pastırmayı acayip çok severim hastasıyım birgün davet edersin belki abi gel pastırma yemeye diye atlar gelirim neden olmasın yada kayseride toplantı yaparız ve kuzu çevirme falan yapabiliriz

sağfarın yanıp yanmama olayına gelirsek. öncelikle elektrik bağlantılarını güzelce bi kontrol et derim ben sana
Mustafa parantez içlerini özelden yazsaydın keşke millet yanlış anlayacak.

hatta vaktin varken sil gönder
Hayırlı olsun Mustafa iyi günlerde kullan, şeffaf farlara yakışmış
Damat bey hayırlı olsun Allah mesut etsin, nasıl gidiyor tavsiye ediyormusun
edit: imla
geçmişolsun ustam monza xenon ilk aldığım setin üstüne garantiden 3 set değiştirdim sonra geri verdim.monza ömürsüz aynen sizin gibi başladı dedim düzelir olmadı sonra almanyadan arkadaşıma hakiki alman bosch getirttim ve 4 senedir doblomda kullanıyorum.en kısa zamanda paraya kıyın ve bosch alın
Benimki de monza bu zamana kadar hiç bir eksiğini görmedim sıkıntı yaşamadım.Bende alın diye tavsiye ediyorum.
geçmişolsun ustam monza xenon ilk aldığım setin üstüne garantiden 3 set değiştirdim sonra geri verdim.monza ömürsüz aynen sizin gibi başladı dedim düzelir olmadı sonra almanyadan arkadaşıma hakiki alman bosch getirttim ve 4 senedir doblomda kullanıyorum.en kısa zamanda paraya kıyın ve bosch alın
Benimki de monza bu zamana kadar hiç bir eksiğini görmedim sıkıntı yaşamadım.Bende alın diye tavsiye ediyorum. 
h7 monzalar sorunlu değil h4 monzalar sorunlu
geçmişolsun ustam monza xenon ilk aldığım setin üstüne garantiden 3 set değiştirdim sonra geri verdim.monza ömürsüz aynen sizin gibi başladı dedim düzelir olmadı sonra almanyadan arkadaşıma hakiki alman bosch getirttim ve 4 senedir doblomda kullanıyorum.en kısa zamanda paraya kıyın ve bosch alınh7 monzalar sorunlu değil h4 monzalar sorunlu
sorun derken abi tam olarak neyi demek istiyorsun bildiğin sorunlar tam olarak neler?paylaşırsan sevinirim
beyler xenonu aldığım adamın adresi bilen varmı?
FAR TEK Otomotiv dış ticaret ve san. Mehmet Durdu.org sanayi bölgesi.dolapdere sanayi sitesi.7.ada.ikitelli-başakşehir-İstanbul
sorun derken abi tam olarak neyi demek istiyorsun bildiğin sorunlar tam olarak neler?paylaşırsan sevinirim
monzalar blastları çobuk arıza yapıyor.hatta h4olsun h7 olsun h kaç olursa olsun aynı blast olduğu için kaldırmıyor h4ü.hatta yanıyor
monzalar blastları çobuk arıza yapıyor.hatta h4olsun h7 olsun h kaç olursa olsun aynı blast olduğu için kaldırmıyor h4ü.hatta yanıyor
valla abi ne diyim.ben burda güvendiğim tüm aksesuarcılara(satan ve satmayana) sordum.Herkes kalitesi en iyi xenonlardan dedi aldık bilemiyorum gerisini.kullanlarıda gördüm memnunlar yani.H4 uzun kısa bir arada olduğu için kaldırmıyor dediniz sanırım.ama kısalar zaten tamam.uzunlara alınca(araçların orj de öyledir tesisata yük binmesin diye) kısaları söndürüyor sellektördede direk uzunlara alıncada.
bende gecen hafta değiştirdim.discovery diye bi marka taktım.h7 6000k.bizim kasalarda farların kapalıyken sellektör yaptığında kısa da uzun da yanıyor.farları taktığımda hemen selektör yaptım.sol yandı sağ patlamadı bile.sonra ampulleri değiştirdim şimdi bi sıkıntım yok.fakat ampülün ısınması lazım.mesut abinin dediği gibi.
o yuzden ben kısalar açık geziyorum.ama h4 lerde durum nasıl olacak bilemem.ama kısaları açtığındada yanmıyosa bi sıkıntı olabilir.
Beyler sabah yeğenimi okula götürürken farları yaktım sağ yanmadı.şimdi bağlantıları kontrol ettim temiz.sağ balastı sola taktım(sorun ampüldemi balasttamı diye) sol yanmadı.Sorun balastaymış.aldığım kişiye mesaj attım tamam abi hemen değişelim dedi
Tavsiye ediyorum tabiki
kimse bekar kalmasın evlilik gibi güzel bi şey yok 
Mustafa umarım balastı değiştirirler , öyle böyle diyip oyalamasınlarda seni.
İnş abi o yöndende şüpeliyim ama gördüğüm kadarı ile ters yapacak adamlar değil.Şimdi mesaj geldi adamdan.Kartı vardı .Karttaki adrese gönder o gün içinde hemen 0 beyini göndereyim sende adresini yaz sana zahmet dedi tamam dedim birazdan mng ye gidiyorum kargoya vericeğim.inşallah bir sıkıntı çıkmaz abi