Gönderen Konu: Mercedes 250 TD ile Toyota Avensis Kıyaslaması Düşünceleriniz..?  (Okunma sayısı 4281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür edildi

2007 model makyajlı kasa avensis 1.6 comfort benzinli,sağ ıkı kapı sacı ve kaput değişmiş,araç 56.000 de 28.500tl

Mercedes 250 turbo disel 1990 model değişeni yok lokal 1-2 yerınde boya var,ve 280.000 de21.500 tl

Bu kıyaslamayı sevdiğim bir büyüğüm için açıyorum;Araba almayı düşünüyor ve yukarıdaki iki araç arasında kaldı o mercedese daha sıcak bakıyor bende avensis diyorum,bu yuzden sizlerinde kıyaslama düşüncelerinize başvurmak istedim,sizce hangisi olmalı ve neden,buradaki yorumları onunla paylaşıcam,şimdiden teşekkür ederim.

Kendini bir çok sananların aslında bir ... olmadığı bir dünyada yaşıyoruz.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
merhaba,

Bende 2006 Avensis var ve halen çok memnunum. Mercedes tabiki marka olarak farklı bir konumda ama kıyasladığımız modeli 1990 yılına ait olunca farklı konumu benim nazarımda önemsiz kalıyor. Eski arabanın problemleri oalcaktır, parça-fiyat maliyetleri markasına göre daha yüksek olur... vb

Diğer taraftan 18 yaş daha genç, kullanıcılarının son derece memnun olduğu, orta sınıfın tutulan bir aracı üstelik TOYOTA, konforlu,sessiz ve en önemlisi GÜVENLİ (NCAP 5 *) ve bir diğer önemli husus az yakıt tüketen bir araç var. Şimdi diğer araç dizel diyeceksiniz ama eski bir araç yakıtı şuanki dizellerden yüksektir diye tahmin ediyorum. [Bu arada dün sabah depomu fulledim (186 TL !!) ve tamamı şehir iin olmak üzere km'de 8,9 lt yakmış. (0,325 TL) ]

Ben olsam Avensis'i alır rahat ederdim.

Hayırlısı olsun...
2006 Avensis 1.6 Comfort Kuzey Gri | İstanbul

Bilgi paylaştıkça artar . . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 107000
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür edildi
merhaba,

Bende 2006 Avensis var ve halen çok memnunum. Mercedes tabiki marka olarak farklı bir konumda ama kıyasladığımız modeli 1990 yılına ait olunca farklı konumu benim nazarımda önemsiz kalıyor. Eski arabanın problemleri oalcaktır, parça-fiyat maliyetleri markasına göre daha yüksek olur... vb

Diğer taraftan 18 yaş daha genç, kullanıcılarının son derece memnun olduğu, orta sınıfın tutulan bir aracı üstelik TOYOTA, konforlu,sessiz ve en önemlisi GÜVENLİ (NCup 5 *) ve bir diğer önemli husus az yakıt tüketen bir araç var. Şimdi diğer araç dizel diyeceksiniz ama eski bir araç yakıtı şuanki dizellerden yüksektir diye tahmin ediyorum. [Bu arada dün sabah depomu fulledim (186 TL !!) ve tamamı şehir iin olmak üzere km'de 8,9 lt yakmış. (0,325 TL) ]

Ben olsam Avensis'i alır rahat ederdim.

Hayırlısı olsun...
Nazmi abi yorumun için teşekkür ederim,ayrıca aracına ne kadar vergi ödüyosun ve bu mercedesin ne kadardır bi bilgin varmı acaba ?
Kendini bir çok sananların aslında bir ... olmadığı bir dünyada yaşıyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
bizim tanıdık bi galerici var.aydınlıkevlerde. "memur mümkün olduğu kadar yeni araba almalı ki; araba ona sadece arabalık yapsın masraf çıkarmasın" der. bence kulağaküpe olmalı. haa dersen ki ben mercedes hayranıyım hastasıyım ne olursa olsun almalıyım diyecek tek şey var; hayırlı olsun
vergiler için linki kullanabilirsin; https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...