0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu soruyu telefon açıp servise sorarsanız daha net bir cevap alabilirsiniz...
tek tırnak
Kardeşim senin arabanın bujileri çift tırnaklıdır. Ama bunu bilmemen normal. Sonuçta hemen hemen hiç birimiz aracımızın bujilerini kendimiz değiştirmiyoruz.
Hocam yaklaşık 3 hafta önce değiştirdim bujileritek tırnak denso taktım.Sanırım siz çift tırnak taktırdınız...?
Bende yedek parçacıyım. Yani senin arabaya tek tırnak buji takan usta benden daha iyi bilemez diye düşünüyorum
Siz emin misiniz çift tırnak olduğundan...?
Tek tırnaklı buji ile de çalışır araba. Ancak yeterli ateşleme sağlamaz bilgin olsun...
ergün bişey soracağım. direk alakalı değil ama konu buji.iridium bujilerin gerçekten faydası varmı? birde platiniumlar var? bu konuda fikir verebilirmisin? benim arabamın 80000'i geliyor değiştirmişken faydası varsa iridium takayım diyorum.
İridium bujiler zaten platin uçlu bujilerdir. Aynı yani. Fayda olarak fayda sağlar ancak tek başına buji takmak yeterli olmaz. Buji kablolarının da değişmesi gerekir. Ancak avatar resminin altında yazan araç ise eğer aracınız 2005 Corolla... İridium uçlu bujileri destekler. Çünkü tüm VVT-I motorlar silindir başına bir ateşleme bobine sahiptirler. Yani sonuç olarak eğer araç 2005 Corolla ise rahatlıkla taktırıp illa ki faydasını göreceksinizdir.
çok teşekkür ederim. inşallah bi geçerken uğrarım senin oraya.
Ergün bey çift tırnak ise Bosch Bujileri neden kabul etmiyor araç Bu bosch marka olduğu için mi? Yani çift tırnak dediniz de onun için sordum, Buji alırken Bosch almak istedim, parçacı bana çift tırnak aracınıza uymaz dedi. Aracım 2000 model 1.6 Corolla VVT_I motor.