0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amortisörlerinizi daha sert olarak değiştirirseniz (özellikle arka) yol tutuşu ile beraber bu sorununuz bir miktar çözülecektir. Çok da büyük bir sorun değil açıkçası. Benim araç 19 senedir sürtüyor ama daha herhangi bir hasar söz konusu değil.Bu arada tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz. Teşekkürler.
arkadaşlar 97 corollam var. son bir kaç aydır kendiliğinden arkada bir çökme oldu, yere normalden daha da yaklaştı nedeni ne olabilir? Durup dururken böyle bişey olurmu? çözüm için ne yapmalıyım ? başına gelen varsa yada bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...
Sürter, vurur, takar herşey olur AE101'in altında. Ama sorun olmaz bir tek.
amortisörlerin patladığını nasıl anladın
kesin çözümü va ben daha yeni çözdüm bu olayı.amortisörlerim patlamıştı.araba yere yaklaşmıştı.gittim 4 amortisörü ve yayları değiştirdim.hem yakışın azaldı hem performans sağladı hemde yol tutuşu arttı.
Frenlere katkısı da yadsınamaz.Arka basınca ön kalkıyor.Alttan giren hava arabayı gezdiriyor.Ön kalkınca araç çekiden düşüyor.Daha fazla gaza basma ihtiyacı hissediyorsun.Yüksek devir ,yüksek yakıt.yahu benimde değiştiresim geldi.Ama 400 papel de düşündürmüyor değil.