Gönderen Konu: Benzindeyken Ilk Marş  (Okunma sayısı 1497 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Benzindeyken Ilk Marş
« : Ocak 25, 2007, 22:35:46 »
herkese merhaba,selemlar.benim bi sorunum var gibi ama arkadaşlar bana biraz fikir.tawsiye.bende 93 gl var.araçta lpg de var.benzindeyken araç ilk marşta tık die alıyo,arasırada çok uğraştırıyo.zor çalışıo.gazda ise normal.benzinde ilk çalıştırmada araba kendine zor gelio gibi.duyduğum bazı yanlış weya doğru bilgiler,otomatık jigle var  normal diolar,bazılarıda anormal diolar.motor dengesız çalışıo normalmi?2-3 dakika sonra normale donuyo 900 dewirle çalışmaya devam ediyo ses yok mükemmel.bununla beraber bide 3100-3200 dewirden sonra aracın fırlaması gerekirken,başta bi yığılma yapıyo ondan sonra fırlıyo.bu da bence normal diil bana gore.ama sürat we çekiş konusunda bi problem yok.acaba bunların sebeplerı nelerdır arkadaşlar?yakıtta fazla gibi daha ölçmedım tam olarak ama tahmin edebiliom.daha sorularım olacak arkadaşlar.böyle bi forum olduğu için emeği geçen herkese teşekkürler.cewap we tawsiyeleriniz içinde şimdiden çok saolun,teşekkürler..saygılar.  AY 487

Toyota Club Türkiye

Benzindeyken Ilk Marş
« : Ocak 25, 2007, 22:35:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Benzindeyken Ilk Marş
« Yanıtla #1 : Ocak 25, 2007, 23:40:21 »
BÜYÜK İHTİMALLE KARBÜRATÖR AYARLARI BOZUKTUR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Benzindeyken Ilk Marş
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2007, 18:03:08 »
aracın km bilmem ama o araclar ın karburator dıyaframları belırlı km den sonra yırtılıyor ve dışarıda bulmak cok zor bende de aynı arac var benımde basıma gelmıştı
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Benzindeyken Ilk Marş
« Yanıtla #3 : Ocak 26, 2007, 18:10:05 »
olabilir yada aracın ayarlarını lpgye göre ayarlandı ise o zamanda sorun yapar birde bujileri değiştirmek veya temizlemek gerekebilir varsa benzin filitresinide ayrıca değişmek veya temizlemek gerekebikir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Benzindeyken Ilk Marş
« Yanıtla #4 : Ocak 27, 2007, 19:26:31 »
LPG kullanmak böyle bir şeye neden oluyor diye şüpheleniyorum. Ben de de aynı belirtiler var. 50-100km kullandıktan sonra normale döner gibi oluyor. Araştırmak lazım.
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Benzindeyken Ilk Marş
« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2007, 23:15:44 »
Alıntı yapılan: Fatih Keskin
aracın km bilmem ama o araclar ın karburator dıyaframları belırlı km den sonra yırtılıyor ve dışarıda bulmak cok zor bende de aynı arac var benımde basıma gelmıştı [/quote]

Fatihin sölediği çok doğru buna şahsen şahit oldum bendede geçen sene 93 gl vardı aynı sorunu bende yaşadım karbüratörün diyaframını değiştirince düzeldi.Kolay gelsin.
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Benzindeyken Ilk Marş
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2007, 23:37:02 »
yeniden selam .araç 156.000 de.bi ustaya goturdum,karburator dedı,birisine goturdum gaz warsa normal dedi.bilmiom napçam?pek te elletmek istemiyom doğrusu karburatoru.ama bölede içim rahat diil.bilmiom napçam.öneri we cewaplarınız için çok saolun.teşekkürler.saygılar.AY 487

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Benzindeyken Ilk Marş
« Yanıtla #7 : Şubat 02, 2007, 10:55:29 »
Benim de içim rahat değil. Ama zamanın %99'unda LPG ile kullandığım için dert etmiyorum. Bu araba hem şehirde hem uzun yolda gazla kullanılacak, bitti. Eğlence için benzine alırsam da bir iki tur atarım belirtiler kaybolur. Her kafamıza takılan yeri gönül rahatlığıyla söktüreceğimiz kadar eli boş ve güvenilir usta yok çünkü.
Kaliteli marka aslında müşteriyle ebedi aşk ister. Ve aslında her sadık müşteri, şöyle ilk karşılaşmada fosfor fosfor sırıtıp laubali olmayan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
Benzindeyken Ilk Marş
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2007, 16:27:58 »
bence birazda arabaya hak vermen lazım her şeyi ile dört dörtlük olamaz çünki O motor BENZİN egöre tasarlanmış dahası lpg ve benzin aynı motor da mutlak problem oluştur bunlardan bazıları senin söylediklerinden ibaret.... arabadan aldığın verim yetmiyor sa  lpg ile  ekonmik  yol  gidiyorum diyorsan  bazı sıkıntılarda beraber oluşması normal allahtan araba toyota yoksa b  aşın daha çok ağrır...............