Bir müddet her ikisini de kullandım, fakat aralarındaki farkı tespit edemedim. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
fabrika 95 oktan öneriyor, bende 5 yıldır hiç değiştirmeden 95 oktan kullandım. 95 tavsiye ederim,
Arasinda hicbir fark yok, zaten bu yüksek akaryakit fiyatlari ile firsatim olsa < 95 kullanacagim
Bulursanız 100 oktan alın..
Bulursanız 100 oktan alın..
neden
ben 2009 corollada hep 95 oktan kullanırdım son depoda söylemeyi unuttum 97 koymuş pompacı, bariz şekilde shell fuel save 95ten daha az km yaptı, shell fuel save 95 gibisi yok
ben hep 75 kullanıyorum sanki performansta farkediyor gibi... belki psikolojiktir o kadar para verince bilmiyorum
Fabrika önerdiğinde 97 varmıydı ki acaba? Ben 97 kullanıyorum. Daha bugün içim cız ederek 100 tl lik aldım
Öylesine türkay nedeni yok..100 iyidir iyi türkiyede varmı orasıda ayrı
100 iyi değil abi, gereksiz fazlasıyla..ve var türkiyede, shell satıyor, ama az görüyorum artık (hatta bu ara hiç görmüyorum) geçen sene bir depo doldurmuştum 100 oktan ile, zerre performans artışı yoktu, üstelik çok da fazla yakıyor 100 oktan ile..ben oktanın artması kalitenin artması olarak görmüyorum, amerikadaki oktan 95tek de az, 85 gibi bir şeylerdi..
hikmet 97 demek istemiştir ya

75 nerdee
Bencede Türkay. Yanlış yazmıştır Hikmetcan. 75 varmıydı hiç yaa?
Türkay kardeş sende lpg ye geçiremediklerimizdensin.Bİ ara 100 oktan sheldde cok kısa süreli vardı ama yıllar öçnce gördüm.Sonradan hiç görmedim.Arkadaşlar oktan sayısı artıkça kazıklanma katsayınız artıyor..KAzıgın kalınlıgıyla dıogru orantılı olarak.Ama lpg gibi çevreci bir gaza bir an önce geçmenizi temenni eder özelllikle ögrenci olan kardeşimiz türkayada temenni lerimizde öncelik veriyoruz.
evet ya lpglileşemeyenlerdenim..arabama kıyamıyorum, sağını solunu deldirme fikrini tüylerimi diken diken yapıyor

ama az binmeye başladım, lpg bana şart gibi bir şey, taksitle alsam, kit bedavaya gelcek benzinden yaptığım karla birlikte
97 pahalı ve çok ve çobuk yandığı için az km yaparsın arabaya güç verir