Herkese selamlar;
Konuya çok hakim olamadığım için sizlere danışmak istedim.Aracıma Pıoneer TS-W308D4 30cm 1400Watt Çift Bobin Bass,Pilippo PO-940 / 1000Watt / 4 Kanal Bas Ve Hoparlör Amfisi takmayı düşünüyorum.Tercih etme sebebim tüm kabini,kabloları kısacası herşey dahil 313 lira gibi bir fiyatı olması.Ancak benim asıl korkum amfi 1000 watt ama bass 1400 watt bu bir sorun yaratır mı?İleride hoparlör bağlamak istediğimde ekstra bir amfiye ihtiyacım olur mu?Ayrıca amfi olarak kendime 2. bir seçenek daha çıkardım JBL GT5-A604 bu amfininde fiyatı 220 lira ve bugün satan arkadaş bu amfinin 2400 watt güç verdiğini ve ileride de bağlamak isteyeceğim hoparlörleri rahatlıkla kaldırabileceğini söyledi.Sizce hangi amfiyi tercih etmeliyim ki ilerde hem teknik bakımdan hemde ekstra hoparlör takmak bakımından bana sıkıntı yaratmasın.Açık konuşmakta gerekirse İstanbul'da öğrenciyim ve şehit çocuğuyum malumunuz elime belli miktarda maaş geçiyor.Hazır finallerimin bitmesi dolayısıyla Bursa'ya döndüğümden 1 aylık tatilde çok sevdiğimiz yarisimize birşeyler yapmak istiyoruz.Yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.