Gönderen Konu: Corolla' nın Eksiklikleri  (Okunma sayısı 9643 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla' nın Eksiklikleri
« Yanıtla #40 : Ocak 19, 2010, 23:32:21 »
Camlar yarı açıkken kapıyı kapatınca gelen sesten rahatsız olan arkadaşlar birde megane 2'nin kapı sesini duysa;hemde kapı kapalıyken.Bence corolla bu konuda mükemmel.Fakat ön konsülden özellikle kışın gelmeye başlayan çıtırtı sesleri,motor ve yol sesleri Corolla'ya hiç yakışmıyor.Ses yalıtımı hiç iyi değil bence.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 19, 2010, 23:32:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2001 corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #41 : Ocak 19, 2010, 23:40:23 »
Bende 2001 var torpido kapağında aydınlatma yok bu günlerdede yağ yakmaya başlıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #42 : Ocak 20, 2010, 00:56:53 »
Audinin, bmw ve mercedes ile kıyaslanması konusu ile alakalı (O testleri önümüze sunsanızda bi baksak, hangi testlermiş.) diyen alperen kardeşimize abisinden bir tavsiye eğer kabul ederse tabi, alperen kardeşim bak daha 19 yaşındasın öğrenmeninde yaşı olmaz ayrıca bunun için yeterince gençsin büyüklerinden istemek yerine tembellik yapma araştırma yap bu konuda bence faydalı bir çalışma olur senin için ve burddaki diğer büyüklerindende eminim alkış alırsın, ve son olarak şöyle diyebilirim ki alınganlı yapmana hiç geek yok audiyede uyuz olmana gerek yok bmw ve mercedes fabrikaları amcanın oğluna ait değil ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #43 : Ocak 20, 2010, 01:04:22 »
Benim araştırmama gerek, ortaya öyle bi iddia atmışsınız, bende testleri istedim.
Audi'nin premium marka olma çabasına hastayım :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #44 : Ocak 20, 2010, 01:22:39 »
Alperen ben audici değilim dikkatini çekerim ben corollacıyım ,bence araştırmalısın hazırcı olma araştırırsan öğrenirsin böylece ön yargılarından kurtulmuş olursun benim için audi de bmw de mercedesde aynı fark etmiyor ama en azından bir abin olarak sana son tavsiyem fkir sahibi olmadan önce bilgi sahibi olmak gerek böylelikle daha sağlam bir duruş sergilenebilir, bu arada sen neden audiden nefret ediyosun sana küçükken audi mi çarptı yoksa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #45 : Ocak 20, 2010, 01:28:40 »
Abi benim Audi'yle bi alıp veremediğim yok ki.
Ama özel bi marka olmak istiyorsa, iç tasarım VW'yle aynı olmamalı.
Daha bi kaç sene öncesine kadar, Audi A3'ü 1.6 102 hp 8v motorla satıyorlardı.Hitler motoru :D
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #46 : Ocak 20, 2010, 01:32:03 »
Bu konuda sana katılıyorum alperen ,buda grup olma psikolojisinden kaynaklanıyor maalesef. birde audi standart jantlarında çok başarısız daha gösterişli ve saldırgan olabilir yakışmıyor markaya...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #47 : Ocak 20, 2010, 01:36:53 »
aslında o motorlar çok kaliteliydi biliyormusun daha dayanıklıdır ,performansı nasıl çözüyorlardı dersen vtes aralıklarını kısa tutarak çözüyorlardı ama tabiii teknoloji ilerliyor ee hitlerde öleli çok oldu bırakmak lazımdı yanii :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ocak 20, 2010, 01:45:18 »
aşağıda wv bora demiş birisi çok üyük konuşmıyım ama boraya beş kuruş para vermem haftada en az 3 gün kullanıoruz arkdşımda var kendi arabama binince bi rahatlık hissediyorum. ses gelmiyor diosunuzda wv lardan o golfun boranın on konsola yanlıslıkla diziniz feln dayanmasın gacur gucur gidio her yer. çoğu bora ve golf te bu var .
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Ocak 20, 2010, 08:47:26 »
Bende 2001 var torpido kapağında aydınlatma yok bu günlerdede yağ yakmaya başlıyor
E12 kasalarda torpido ışığı normal ışıklara entegreli olarak çalışıyor. Işıkları yakmadan torpidonun ışığıda yanmıyor. Ancak size şöyle bir önerim olabilir, elekronikçilerde yapışkanlı LED ışıklar bulunuyor. Bunlardan iç kısma yapıştırarak aydınlatma sağlayabilirsiniz.
Emin Koyuncu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ocak 20, 2010, 10:43:23 »
E12 kasalarda torpido ışığı normal ışıklara entegreli olarak çalışıyor. Işıkları yakmadan torpidonun ışığıda yanmıyor. Ancak size şöyle bir önerim olabilir, elekronikçilerde yapışkanlı LED ışıklar bulunuyor. Bunlardan iç kısma yapıştırarak aydınlatma sağlayabilirsiniz.

Emin bey 2001 model Corollalar E11 dir E12 değil yalnız :) 2002 ila 2007 arası E12 dir,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #51 : Ocak 23, 2010, 14:34:58 »
2007 model  95 bin km de corolla d4d sahibi olarak yazmanın gerekli olduğunu düşünüyorum.
1. Emniyet kemerlerinin makarası daha yumşak olsa,
2. Gösterge tablosu ve CD çalar ekranı daha kalitali malzemeden yapılsa çizilmese,
3. Araç  yan rüzgarlardan etkilenmese,
5. Direksiyondaki tıkırtı sorunu kökünden çözülmüş olsa ( serviste 3 defa değişti sorun değişmedi ),
6. Yol bilgisayarında mil göstermek yerine kalan yakıtla kaç km daha gidileceğini gösterse,

araç çok keyifli olacak..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #52 : Ocak 26, 2010, 00:34:32 »
Arkadaşlar tabiki corolla birçok + var bunun yanında - lerde var ama benim 2005 sol arabamda gördüğüm en büyük - ısıtmalı ayna olmayışı don olduğunda cidi sorun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #53 : Ocak 26, 2010, 02:40:15 »
Alperen, yiğidi öldür, hakkını ver... Audi'de en az Mercedes ve BMV kadar kaliteli motorlar ve araçlar üretiyor...
Ben 6 ay 2003 model 1.6 a4 3 kapı kullandım 1 defa sanzıman degişti 2 baskı balata bumu yanı kalıte ve aracı aldıgımda 59.000 km deydı 2. sahıbıydım ılk sahıbıde komple manıfoltu degıstırmıs...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #54 : Ocak 26, 2010, 02:42:46 »
2007 model  95 bin km de corolla d4d sahibi olarak yazmanın gerekli olduğunu düşünüyorum.
1. Emniyet kemerlerinin makarası daha yumşak olsa,
2. Gösterge tablosu ve CD çalar ekranı daha kalitali malzemeden yapılsa çizilmese,
3. Araç  yan rüzgarlardan etkilenmese,
5. Direksiyondaki tıkırtı sorunu kökünden çözülmüş olsa ( serviste 3 defa değişti sorun değişmedi ),
6. Yol bilgisayarında mil göstermek yerine kalan yakıtla kaç km daha gidileceğini gösterse,

araç çok keyifli olacak..

2010 d4-d lerde tum bu sorunlar kalktı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ocak 26, 2010, 02:57:09 »
Ben 6 ay 2003 model 1.6 a4 3 kapı kullandım 1 defa sanzıman degişti 2 baskı balata bumu yanı kalıte ve aracı aldıgımda 59.000 km deydı 2. sahıbıydım ılk sahıbıde komple manıfoltu degıstırmıs...

Şimdi sizinle Audi'nin kalitesi hakkında tartışmaya girmeyeceğim... :) Size sorunlu bir Audi denk geldi diye Audi'nin kalitesiz araçlar ürettiğini iddia etmek pek gerçekçi olmaz... Toyota'nın da sorunlu araçları var, hem de yeni nesil... Bu forumda okursanız bulursunuz... Şimdi Toyota kalitesiz araçlar mı üretiyor?
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #56 : Ocak 26, 2010, 03:22:51 »
Buyenı nesıl sorunlu araclarda var bılıyorum hatta avukat bı abımle aynı tarıhlerde almıstık aldıgına pişman adam benımkınde gozu var :) genede sunu sölemek ıstıyorum audı sıfır ve ıkıncı el fıyatına göre degecek bı arac deıl 2007 senesınde 32.000 tl vermıstım 2003 modelıne  yaklasık 2.000 tl masraf yaptım 2007 transporterle termal camlı van ıle takas ettım o zman o aracın sıfırı 37.000 tl ıdı :D yane audı nın pıyasası her zmaan var ama bır daha kapımın onune koymam :)