0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende 2001 var torpido kapağında aydınlatma yok bu günlerdede yağ yakmaya başlıyor
E12 kasalarda torpido ışığı normal ışıklara entegreli olarak çalışıyor. Işıkları yakmadan torpidonun ışığıda yanmıyor. Ancak size şöyle bir önerim olabilir, elekronikçilerde yapışkanlı LED ışıklar bulunuyor. Bunlardan iç kısma yapıştırarak aydınlatma sağlayabilirsiniz.
Alperen, yiğidi öldür, hakkını ver... Audi'de en az Mercedes ve BMV kadar kaliteli motorlar ve araçlar üretiyor...
2007 model 95 bin km de corolla d4d sahibi olarak yazmanın gerekli olduğunu düşünüyorum. 1. Emniyet kemerlerinin makarası daha yumşak olsa,2. Gösterge tablosu ve CD çalar ekranı daha kalitali malzemeden yapılsa çizilmese,3. Araç yan rüzgarlardan etkilenmese,5. Direksiyondaki tıkırtı sorunu kökünden çözülmüş olsa ( serviste 3 defa değişti sorun değişmedi ),6. Yol bilgisayarında mil göstermek yerine kalan yakıtla kaç km daha gidileceğini gösterse,araç çok keyifli olacak..2010 d4-d lerde tum bu sorunlar kalktı
Ben 6 ay 2003 model 1.6 a4 3 kapı kullandım 1 defa sanzıman degişti 2 baskı balata bumu yanı kalıte ve aracı aldıgımda 59.000 km deydı 2. sahıbıydım ılk sahıbıde komple manıfoltu degıstırmıs...