0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benzin bi dünya para oldu,bende düşünmüyor değilim diyeceğim ama konu bundan sonra benzine kaymaz umarım şirket otoparkı kapalı olduğundan kapalı alandaki basınç olayıyla sıkıntı doğurur diyorlar... golf sport modeli olan arkadaşım lgg ye geçti,araçı daha önce kullandım,lpg den sonra da kullandım atiklik konusunda aman aman bi sıkıntı yok. bu anlamda aklıma yatmıyor değil...
Bu devirde yakıttan en az %40 tasarruf sağlamak için, 3-5 beygirin gitmiş ne zararı var, çok lazım olursa tek düğmeyle benzinle devam edersiniz. Yıllık 15000 km yapan birisi, yılda ortalama 5000 TL gibi benzin parası ödüyor ise, aynı km'yi LPG ile 3000 TL gibi bir paraya yapacaksa, zaten 1 yılda amorti ediyor...
Mesut kardeş ciddi ciddi düşünmeyi bırak artık taktır yani.Yeni evlendin bir sürü masrafın var aylık yakıta harcadığın paranın yarısını harcayacaksın..Bende ilk zamanlar motora bişey yaparmı diye düşündüm taşındım.10 bin km oldu iyiki taktırmışım diyorum..Ohh be..İyiki taktirmisim.Lpg kitine verdiğim parada hemen hemen çıktı gibi..Geçen lpg aldım shellden.Lpg 2,040 95 oktan 3760 dı..Oha diyorum sadece...
Hasan abi şu an gazı 2.05 tlden alıyorum ve insanı bu devletten soğutmak için elinden gelen bütün çabaları yapıyolar sağolmasınlar başarıyolarda.üniversitede bi çok arkadaşım bu devlette yasanmaz diyerek yurt dışına gitmeye çalışıyolar suç onlarda mı biraz çünki her şeyi kabullenmişiz ufak ufak koyuyolar millet ses çıkarmıyo bundan iki sene önce gaz 1.1 tl ye bile vardı şu an oldu 2.05 tl.millet avrupada 1 galonu yani 3.8 lt benzini 3 dolara alıyo biz se gazın ltsini 1.5 dolara alıyoruz.Devlet elinden gelse 10 tl yapacak bu gazı kendileri rahat 9000-10000 tl maaşla gül gibi geçinip gidiyolar.zaten satın almadıkları yer kalmadı en ufak örnek melih gökçeğin satın aldığı arsaları saymaya zekanız yetmez.nereyi sorsanız ankara da melik gökçek satın aldı.ne ise bu laf uzarda gider konuşunca keşke her şey değişse ama boşa kürek çekiyoruz
Metin abi Ben yılda 15000 bini bırak ayda 2000 3000 km çeviriyorum zaten, heleki şimdi evlendim, eşimin ailesi bursada, ayda 2 defa yani 2 haftada bir bursaya gidip gelicem mecburen git gel 350 km + orda gezmeyi hiç hesaplamıyorum bile ne yapsam karar veremedim valla